Autor

Florin Dumitrescu este partener asociat la societatea de consultanta Dumitrescu & Asociatii. Specializat in contracte civile si analiza imobiliara, Florin gestioneaza proiectele imobiliare care necesita o analiza complexa a istoricului proprietatii si a riscurilor la tranzactionare.

Comments (186)

 1. elena says:

  Sotul meu a construit o casa inainte ca noi sa ne casatorim. Dupa ce ne-am casatorit el a donat aceasta casa surorii mele (cu acordul meu) in 2009 prin acte in regula la notar. Sora mea era casatorita in momentul donatiei si este si acum. In eventualitatea mortii surorii mele cum putem sa ne asiguram ca sotul surorii mele nu va pretinde vreun drept asupra acestui imobil. Sora mea s-a gandit sa faca un testament la notar prin care imi lasa acest imobil mie. Este viabila legal aceasta solutie sau exista alta mai buna. Sotul ei poate ataca in instanta acel testament? Va multumesc frumos

 2. roberta says:

  Buna, as avea nevoie de un sfat! Parinii mei au un apartament, noi suntem 2 surori si intrebarea mea este ce fel de contract am putea face ca sa ramanem noi suroriile amandoua proprietari a apartamentului? Prin donatie se poate sa fim amandoua proprietari sau prin vanzare-cumparare? (Se poate in ambele cazuri)??? mama are datorii la banca si daca ne lasa prin donatie apartamentul noua atunci banca poate sa ia apartamentul daca e pe numele nostru? ce sfat ne puteti da in asa fel ca sa putem fii amandoua proprietari si sa nu ne poate lua banca apartamentul? Prin donatie se poate sa vanda sora mea apartamentul dupa moartea parintiilor fara acordul meu? care sunt demersurile si ce acte trebuie sa facem daca ne lasa apartamentul prin donatie?? Si daca se face prin vanzare-cumparare putem sa fim amandoua proprietari pe contract (noi suntem casatoriti amandoua)! Astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc anticipat!!!

 3. Abi says:

  Buna ziua, va cer ajutor si va multumesc in urmatoarea chestiune: un cetatean roman cu domiciliul in strainatate (pasaport romanesc pe care se specifica domiciliul intr-o tara europeana) poate face donatie un apartament fiicei sale din tara chiar daca nu a facut cadastrul acestui imobil (din cauza costurilor mari) obtinut la partaj in procesul de divort de comun acord cu fosta sotie? Fosta sotie insa a spus intr-o discutie prezenta ca daca vrea ma lasa fara acest apartament (obtinut cu cativa ani in urma prin partajul cu ea de comun acord la divort, asa cum am spus). Intrebarea mea este ce ar fi putut face fosta sotie inainte de semnarea partajului la procesul nostru de divort care sa o indreptateasca sa spuna ca are puterea sa ma lase fara acest apartament chiar si dupa atatia ani, mai ales ca acum avem acest partaj semnat de amandoi? E adevarat ca mai intai ne-am despartit in fapt si dupa cativa ani de-abia am facut divortul cu partaj, timp in care eu i-am dat procuri pe niste bunuri comune dar nu si pe acest apartament pe care ulterior l-am bagat la partaj. Faptul ca dupa partaj nu am facut cadastru dar am inscris bunul in registrul de transcriptiuni mi se pare si am obtinut un certificat sa vad daca imobilul e grevat de sarcini insa acum cativa ani nu era. Cred insa ca si ea mai figureaza pe undeva dar nu stiu sigur daca la financiar. Cum as putea afla si deasemenea sa revoc acum orice fel de procura i-am dat cu ani de zile in urma (de care nu mai stiu exact sub ce forma i-am dat-o) cand nu eram divortati legal inca? Si daca am facut cu ea apoi partajul legal in care ea era de acord sa imi ramana mie acest apartament, ea luandu-si alte bunuri, e posibil ea deja sa fi facut ceva fara sa stiu eu si sa instraineze (fara stirea mea) inainte de partaj o parte sau acest imobil, dandu-mi iluzia chiar prin semnarea partajului ca acest imobil inca este al nostru si prin partaj imi revine mie dar defapt el sa nu mai fie 100% in proprietatea noastra? Apoi donatia pe care vreau s-o fac fiicei la notar se poate face cu pasaportul meu de roman cu domiciliul in strainatate si la notar ramane un act confidential fara ca noratul sa anunte de exemplu ambasada sau consulatul roman din tara unde am resedinta acum? Va multumesc inca o data pentru amabilitate si bunavointa de a ma lumina in aceasta chestiune complexa…

 4. Brozbu Nicoleta says:

  Buna seara! As avea nevoie de un sfat din partea dvs.
  Matusa mea a decedat si a ramas sotul dansei singur si neajutorat dar el doreste sa-l ingrijim noi. El mai are din partea lui un frate iar din partea matusei mele a mai ramas inca un frate din partea decedatei. Copii/parinti nu are.
  Eu ca nepoata as vrea sa-l ingrijesc iar dansul este de acord prin a-i mostenii apartamentul. Ce ar trebui sa fac? Sa merg la un notar sa fac un testament, sau ce ar putea fi mai bun pentru a nu fi atacata de eventualele neamuri?
  Si mai am o intrebare: se poate face acest act in oricare oras din Romania?
  Va multumesc, astept cu nerabdare raspuns !

 5. claudia says:

  Buna seara, as avea nevoie de un sfat. Mama mea a facut o donatie pe un teren care nu era construit nici o casa.In anul 2008 am inceput constructia unei case pe ternul care am donatia. Casa o platesc eu deoarece am facut o ipoteca impreuna cu sotul meu. Dupa moartea tatalui meu nu ma mai inteleg bine cu maica mea, casa unde locuieste ea este ipotecata deoarece sunt 2 corpuri de casa si trebuia sa punem ipoteca pe casa locuita de mama mea. De un an de zile ma ameninta tot timpul ca ma va renega si ca va strica donatia si ma va lasa fara casa. Doresc sa ma informez si eu cum stau lucrurile in cazul meu, la ce sa ma astept deoarece eu sunt plecata in strainatate si sunt unica fiica nu mai am frati si nici mama mea nu are frati.

 6. gica says:

  Buna dimineatza! am si eu o intrebare.Sotul meu a primit un apartament in proprietate inainte de casatorie de la tatal lui si tatal lui era trecut pe acte procurator de fonduri. Vreau sa stiu acum ca am vandut apartamentul este posibil ca tatal lui in urma vanzarii sa fi facut un act de donatie si el sa il poata baga in actul casei pe care tocmai am terminat-o fara sa stiu eu? mentionez ca acum am ajuns la intabularea casei. la ce sa ma astept. Important de mentionat ar fi faptul ca acel apartament a fost modernizat cu banii de pe apartamentul parintilor mei, plus nunta (banii de la nunta mea si a sotului?)

 7. Andreea says:

  Buna ziua, am o matusa care a facut un act de donatie cu clauza de intretinere unei nepoate de-a ei, si acum doreste spargerea actului deoarece nu are grija deloc de ea. Actul este incheiat in 2007 in fata unui notar. Si inca ceva dubios, la notar s-a prezentat fata nepoatei, din spusele matusii. Iar in contract nu este specificata stranepoata ca avand drept de semnatura, dar e posibil ma gandesc eu sa fi semnat acasa acele acte si dupa sa o ia si pe matusa stranepoata la notar, e posibil si asa? Dar in act sceie: Azi …..2007 s-a prezentat in fata mea(MATUSA) si (NEPOATA) …. nu scrie nimic de stranepoata. Iarasi din spusele matusi, nu a vazut-o de aproape 30 de ani pe nepoata careia i-a facut acte. Matusa sustine ca i-a facut ceva de a facut acest gest, si a mai dus-o si seara la notar sa nu vada, sustine matusa. Intrebarea e: se poate sparge actul? Durata maxima si costurile?
  Va multumesc! Astept cu interes raspunsul d-voastra.

 8. Igor says:

  Buna ziua. 4 oameni traesc intro casa (tata si 3 copii majori dintre care unu este invalid de gradul 1) fiecare au parte egala la casa, in 2009 copii fac un act de donatie la notar in favoarea tatalui, ca sa fie un proprietar, acuma in 2014 tatal ii fugareste din casa pe copii (nu cu judecata doar verbal) mereu ii ameninta cai va da afara(sunt si inscrieri video).
  Intrebare: putem sa anulam contractul de donatie si sa ne revie inapoi la fiecare parte egala?
  Va multumesc anticipat!!!

 9. maria says:

  Buna ziua

  Va rog sa-mi spuneti cum sa fac o procura sau ce act notarial pentru a ceda partea mea de mostenire din casa parinteasca surorii mele. Mentionez ca doar tata este decedat, dar este facuta succesiunea. Acum eu trebuie sa merg la tribunal sa semnez ptr. a ceda surorii mele insa nu pot ajunge. As vrea sa fac un act notarial sa-l trimit pentru a ceda la partea mea de casa. Va rog sa-mi dati raspuns daca se poate. Multumesc.

 10. ionel says:

  Buna ziua, vreau sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema daca se poate.Am primit un apartament prin donatie eu si cu fratele meu acum 9 ani in urma de la unchiul meu (eram minori amandoi), acum apartamentul era al meu si al fratelui meu, eu i-am platit jumatatea fratelui meu prin contract de vanzare cumparare(eu sunt casatorit). Unchiul meu a facut si el un copil acum 2 ani, sa casatorit (nu avea copii cand a facut donatia) si vrea sa revoce donatia. Intrebarea mea este mai poate sa revoce donatia? Va rog frumos ajutati-ma, am bagat o gramada de bani in apartamentul ala, spuneti-mi va rog ce pot sa fac.

 11. Letitia says:

  Buna seara! As dori sa va adresez o intrebare si anume: in urma cu 4 ani am primit un apartament de la parintii mei facut la notar ca si act de donatie insa in urma cu 3 ani mama a decedat, intrebarea mea ar fi, poate revoca tatal meu actul de donatie? imi poate lua apartamentul? Va multumesc

 12. leonard sorin says:

  fiti amabil! vreau sa cumpar un apartament de la o doamna x. aceasta doamna a cumparat ap. de la fiul si respectiv nora ei. acestia doi au dobandit ap.in urma unui contract de donatie de la tatal fetei si sotia acestuia respectiv socrul/soacra baiatului, fara nici o clauza in contractual de donatie. donatorii au deschis doua procese (unul in martie 2012- revocare donatie si unul in dec 2013 -constatare nulitate act juridic). mentionez ca doamna x a cumparat ap.in februarie 2012, deci inainte de a deschite primul proces. donatorii au renuntat la procese (ia act de renuntarea la judecata). daca se radiaza litigiile din extrasul de carte funciara, pot cumpara acest apartament? exista riscul sa ma dea in judecata, sau sa darame donatia implicit si contractul intre copii si doamna x, implict si al meu? va rog poate imi puteti da un sfat? va multumesc!

 13. Gheorghe Vasile says:

  Buna ziua!Am si eu o prb. am fost plecat vreo 15 ani din tara si cand m-am intors parinti mei au trecut casa pe numele fiului mai mic. Acum locuiesc in aceasta casa dar el ma ameninta ca ma da afara si ca vrea sa vanda casa. Exista vreo solutie sa imi pot recastiga dreptul? Mama inca traieste dar tata a murit si dansa nu prea mai judeca bine tinand cont ca are varsta de 83 de ani. Imi puteti da si mie un sfat va rog frumos? multumesc anticipat!

 14. hareta says:

  Buna ziua am o prob la care va rog sa ma ajutati.Parinti mei au un apartament pe numele lui tata si mi-au facut contract de donatie pe el.Tata a decedat si ma intreb daca mama poate sa modifice contractul si sa i lase apart la fratele meu.Precizez ca am 3 frati din prima casatorie a lui mama eu sunt singura fica a tatalui meu. Si daca poate sa modifice contractul fara ca eu sa stiu incalcand astfel dorinta tatalui meu?

 15. daniela says:

  buna ziua,

  ma numesc Daniela, am 52 de ani si vreau sa va intreb in cazul cind certificatul medico neuro-psihiatru este negativ in cazul unchilor mei (sot sotie) care vor sa imi faca act de vinzare-cumparare pe casa lor ce pot face?
  precizez ca atit matusa mea care inca merge, face piata cit si unchiul meu care in prezent a suferit o pareza nu au suferit de nici o tulburare psihica de nici un fel niciodata

  va multumesc

  daniela

 16. daniela says:

  precizez ca unchii mei au el 89 si matusa 85

  daniela

 17. ayana says:

  Buna seară, sunt propietara unei imobil inainte de casatorie, soțul are datorii la stat… Întrebarea este daca statul se poate îndrepta asupra bunului meu dobândi înainte de casatorie, sotul ne având nimic pe numele lui, deci, nu are cum sa recupereze nimic de la el.

 18. Dascalu says:

  Buna ziua,
  sotul meu a mostenit un apartament de la parinti si apoi mi-a facut donatie pe acel apartament. Din pacate sotul meu a facut un accident auto in urma caruia are de platit o suma de 20.000 lei prin hotarare judecatoreasca catre o firma de asigurari.In situatia in care sotul meu in acest moment nu are nici un bun pe numele lui, apartamentul fiind intabulat pe numele meu, se poate pune executate pe acest apartament?

 19. Flavia says:

  Buna ziua! Bunicii inca in viata, mi-au lasat „mostenire” printr-un act de donatie un imobil.
  Mostenitori directi ar fi mama mea si fratele acesteia. Din raspunsurile date de dvs anterior altora, inteleg ca acest act de donatie poate fi:
  1) revocat de bunicii mei SAU
  2) atacat de mostenitorii directi, respectiv mama mea ori fratele ei

  Mentionez ca, in acest act de donatie, notarul a mentionat „scos de la masa succesorala” si ca la „imparteala” si fratele mamei a „mostenit” prin contract de vanzare-cumparare un imobil cotat pe piata la ora actuala mai bine decat cel „mostenit” de mine.
  Ce sanse exista totusi sa imi fie atacata aceasta donatie?

 20. IONUT NICULESCU says:

  Buna ziua,
  Avem un teren arabil extravilan la care sunt proprietari 4 frati cf titlului de proprietate. In urma cu 7 ani s-au facut procuri de fiecare frate prin care imputerniceste un nepot sa perfecteze actele de vanzare-cumparare, acestia primind fiecare o suma de bani pentru cota parte a fiecaruia. Actele nu s-au facut iar in 2015 am facut alte procuri de donatie de aceasta data pentru acelasi teren. Daca perfectez actele pe baza procurilor de donatie, acest act va putea fi atacat de catre cei (cel) care a facut donatia sau de catre copii lor?
  Multumesc!

 21. Bulai Alice says:

  Buna ziua,

  Am cumparat un apartament in anul 2014 pe numele tatalui sotului meu, ulterior acesta a murit am facut succesiunea iar apartamenul ne-a revenit noua prin contract de donatie (sotul meu mai are 4 frati). Avem probleme acum in vanzarea acestui imobil deoarece am inteles ca banca nu accepta contractul de donatie prin programul prima casa.Mai putem face ceva-respectiv sa schimbam actul de donatie? multumesc

 22. Mihaela says:

  Buna ziua,

  Matusa mamei mele este vaduva si fara copii. Sotul dumneai are o fata din prima casatorie. In instanta s-a stabilit ca fata vitrega sa primeasca 25% din valoarea apartamenului, respectiv 10 000 euro. Matusa doreste sa imi lase mie averea daca ii dau ficei vitrege cei 10 000 de euro. Cum pot sa primesc apartamenul prin donatie? Imi este teama ca dupa moartea matusii sa nu atace in instanta donatia. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc! O zi buna!

 23. Ana says:

  Buna ziua ! As dori sa aflu ce trebuie facut in cazul in care tatal meu doreste sa-mi doneze un apartament in valoare de 30 mii euro, pentru a nu fi atacata in justitie de catre sora mea care a primit aceeasi suma cash, in mana, fara documente si martori. Ce costuri implica procedurile propuse? Va multumesc anticipat.

 24. gheorghe says:

  buna ziua tatal meu are casa donata de la sora lui fara clauze dar in act nu specifica ca tata ar avea copii sau nevasta acum eu nu stiu daca avem vreun drept noi ca fii si sotie si daca ar putea sa ia casa sora tatalui

 25. Liliana says:

  Buna ziua.Am cateva nelamuriri si va rog frumos sa ma ajutati.Am un apartament in Romania eu sunt in Italia, eu cu sotul am vrea ori sa-l donam ori sa-l vindem mamei mele pentru a nu-l declara aici in Italia cu noua lege ptr ca nu mai beneficiem de nimic, as vrea sa stiu faca mama mea mi-l poate lasa mostenire dupa moarte in amandoua cazuri donatie sau vanzare, multumesc anticipat

 26. 76.Danet Macrena 24 iulie 2015 says:

  Stimate d-le Dumitrescu, am 81 de ani. In urma cu cca 7 luni am donat apartamentul meu de 4 camere, unui domn vaduv in varsta de 44 de ani si cu un fiu de 15 ani, ce m-a asigurat ca va suporta toate cheltuielile privind intretinerea apartamentului, ingrijirea mea si ca se vor muta sa locuiasca cu mine. La legalizare donatiei a insistat sa se stipuleze numai, dreptul meu viager pentru uzufruct si nimic din obligatiile lui privind locuinta si ingrijirea mea. Dupa mai bine de 7 luni cel caruia i-am donat apartamentul nu a respectat nimic din ce s-a angajat, e adevarat, nu o angajare in forma scrisa. Nerespectarea promisiunilor de catre beneficiar, dupa legalizarea donatiei, o pot proba cu martori. Doresc sa revoc donatia si ulterior sa o anulez, returnandu-i costurile legalizarii donatiei. Va rog respectos sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez si care imi sunt sansele de reusita. Aleasa pretuire. Macrena

 27. alina.i says:

  Buna seara! Cand m.am casatorit cu sotul meu, la 2 ani de la nunta am platit impreuna sulta de 30000 de euro fostei sotii, acestia fiind diortati de 10 ani dar neavand bani de partaj.Acum sotul meu a murit iar problemele vin una dupa alta. Ei au impreuna o fiica de 25 de ani, noi un baiat de 10 ani. Mentionez ca fiica e fugita de acasa de ani buni fara sa dea nici un telefon macar. Sotul meu, inainte de a muri a lasat un testament prin care ii lasa casa baiatului. Dar nu am incredere, stiu ca fata va contesta. Intrebarea mea este, cum se va imparti apartamentul? Conteaza cei 30000 de euro dati de mine dar fara nici un act? Care vor fi cotele? Iar dupa moartea mea, dc o despagubesc, fata mai are vreun drept? Va multumesc

 28. Mama mea e divortata de sotul ei, tatal meu vitreg. Au impreuna un copil major (o fata), eu si inca o fata suntem din casatorie anterioara. Mama si sotul ei au facut act de donatie fiicei lor (care o au impreuna). Dar in apartament locuieste doar sotul cu concubina si mama lui, sora mea cu mama au fost in vizita pe la el, si au fost date afara din imobil precum ca nu au dreptul la nimic. Va scriu ce scrie in actul de donatie…OBIECTUL CONTRACTULUI:subsemnatii, el si ea, donam conform art.1011 Ncc.,liber de sarcini si rezervand-ne dreptul de uzufruct viager mentionat fiicei noastre ….(surorii mele care o au impreuna) cotele noastre indivize de 1/2(jumatate) fiecare din dreptul de proprietate asupra apartamentului,proprietatea noastraexclusiva. Si mai scrie mai jos,Odata cu apartamentul, transmitem donatarei si dreptul de coproprietate fortata si perpetuă asupra tuturor partilor din imobilul bloc, care prin natura sau destinatia lor sunt in folosinta comuna a tuturor proprietarilor din blocul (apartament) mentionat mai sus, in cota de 1/40. As vrea sa ma ajutati si sa imi spuneti daca el poate strica actul de donatie surorii mele. Noi cu mama vrem sa o ajutam sa nu piarda donatia. Si daca se poate face partaj intre parinti la bunurile din imobil. Tatal vitreg a spus ca poate strica actul cand vrea el, daca il strica noi din casatoria anterioara avem vreun drept?

 29. Scuzati exprimarea, poate nu am explicat foarte bine. va multumesc anticipat.

 30. Andreea says:

  Buna ziua! Bunicii mei au doua fete (dintre care una e mama mea). Bunica a murit si acum trebuie facuta succesiunea. Bunicul si mama vor sa faca succesiunea, dar matusa nu vrea. Problema este ca bunicul doreste sa imi lase mie jumatatea lui de casa si partea care i se cuvine din partea bunicii. Mama mea este de acord. Matusa refuza sa vina la succesiune pt ca zice ca daca ea nu se prezinta bunicul nu imi poate dona nimic. Stiu ca se poate face succesiunea in instanta dar pana atunci jumatatea de casa a bunicului mi-o poate dona mie? Ori cu contract de vânzare-cumpărare? Exista o solutie? Multumesc!

 31. mariana says:

  Buna ziua. Tatal meu are primit prin donatie o suprafata de padure.Donatorul a murit.Tatal meu poate sa faca act de vinzare-cumparare pentru mine pentru suprafata de padure primita prin donatie? Va multumesc!

 32. Mihai says:

  Buna ziua. De o luna ingrijesc o batranica cu boala Alzheimer si doreste sa-mi faca acte pe apartament pentru a o ingriji pana-i va veni momentul.
  Va rog sa-mi spuneti daca actul notarial care se va incheia pe viitor, va putea fi atacat, de catre batranica.
  Ma gandesc ca odata implicat in ingrijirea unui batran cu boala Alzheimer, pe viitor sa nu poata ataca actul iar eu dupa un efort considerabil sa nu beneficiez de nimic, se stie ca aceasta boala este echivalata cu dementa.
  Mai mult decat atat, rudele frati, surorile nu doresc sa o ingrijeasca.
  Rudele dupa moarte pot ataca actul??

  Ce fel de act pot face pentru a nu putea fi anulat\atacat, sau ce clauza contractuala se poate trece in act.

  Va multumesc

 33. MITROFAN IRINA says:

  BUNA ZIUA, AS AVEA SI EU O ANTREBARE,,,,FIIND IN ITALIA SI AVAND O DATORIE LA BANCA AICI AN ITALIA ,,,,,NEACHITAND RATELE LA BANCA, E POSIBIL SA IMI PUN IN PERICOL CASA DIN TARA? SI DACA DA, CE AS PUTEA FACE? AM O FETITA ANCA MINORA, ARE 17 ANI, AS PUTEA TRECE CASA PE NUMELE EI? VA MULTUMESC

 34. Andrei D says:

  Rog ajutor. Dupa o judecata intre sora mea si bunica, sorei i-au venit in proprietate terenul iar constructiile aflate pe acest teren i-au venit in proprietate bunicai, in 2014 am primit donatie de la ambele conconitent bunica mea donat constructiile, sora terenul. Donatia a fost facuta fara conditii, in 2015 din acest imobil cu doua constructii am despartit in doua imobile unu din care a fost vindut, banii au fost investiti in casa initiala in care pina in ziua de azi locueste bunica. Acum bunica ma ameninteaza cu judecata precum nu i-am dat banii si doreste anularea contractului de donatie, amintesc bunica la rindul ei mi-a donat doar constructiile ci nu terenul. Rog ajutor ms. anticipat

 35. angelica says:

  Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Noi suntem 6 surori. Parintii au murit in urma cu 7 si respectiv 10 ani, in urma succesiunii care am facut-o acum 2 ani de comun acord 4 dintre surori am cedat locul si casa parinteasca la 2 dintre surori. Tin sa precizez ca doar una a locuit acolo cealalta fiind in afara tarii. In acel timp cand am facut succesiunea sora care locuia acolo avea turnata temelia la casa pe jumatate din terenul care era ptr ca pe cealalta era casa veche. La momentul respectiv sora care nu locuia acolo stiind ca cealalta avea casa inceputa nu sa opus, a fost de acord cu tot pana sau semnat actele. Fiind probleme cu terenul (ptr ca vecinul a intrat in gradina cu gardul ) notarul ne-a zis ca nu putem face condivizione pana nu intram in posesie cu tot terenul. S-au judecat, au avut castig dar nu au rezolvat (ma rog nu asta e problema). Problema e ca sora dupa 2 ani nu vrea sa-i mai semneze sa iasa din condivizione, cealalta a continuat sa ridice casa, si a fost denuntata la primarie ca isi ridica casa fara acte in regula. Ca sa iasa din condivizione a trebuit sa o dea in judecata ptr ca ea nu vrea sa mai semneze, zice ca ii va da peste 10 ani semnatura. Mai ales ca atunci cand a aflat ca e data in judecata a facut si ea la fel a dat-o in judecata. Acum daca ati inteles ceva ptr ca e o ameteala, va rog sa-mi spuneti cine are castig de cauza si daca noi celelalte surori putem sa stricam actele si sa lasam doar una. Va multumesc frumos.

Cere un sfat

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *