26.12.2009     Florin Dumitrescu

Resurse

Distribuie acest articol

Va propunem mai jos o lista de resurse on-line pe care le consideram utile. Le-am creat pentru voi si pentru educarea consumatorului de servicii imobiliare. Aceste instrumente pot fi imbunatatite prin efortul colectiv al tuturor. Va invitam sa impartasiti din experienta voastra celorlalti in beneficiul comunitatii si al pietei imobiliare din Romania.

Posturile, analizele si discutiile din aceasta revista pot fi citite si pe Google Blogspot sau YahooPulse.

Pentru o calatorie imaginara in jurul lumii in cautarea fraudelor imobiliare urmariti-ne si pe TravelPod, cel mai popular site de blogging de calatorie din lume. Aici gasiti harti de calatorie si locatii in care merita sau nu, sa popositi. Este interesant.

Imaginile care apar in aceasta revista sunt impartite cu voi prin aplicatia Flick’r. Explorati aceste imagini, descarcati-le pe cele mai interesante, imbogatiti colectia prin sugestii si comentarii.

Documente utile si contracte pentru tranzactiile imobiliare au fost incarcate pe Scribd. Cititi-le si utilizati-le in activitatea voastra. Scrieti-ne daca v-au fost utile si aratati-ne cum le putem imbunatati.

Am creat semne de carte si recenzii dupa cele mai populare site-uri din domeniul imobiliar pe Del.icio.us. Va invitam sa le folositi. Bibloteca on-line va ajuta sa alegeti in noianul de informatii imobiliare de pe internet.

Ne puteti urma si pe Twitter. Sustineti-ne pe Facebook.

Puteti descarca colectia de insemnari din revista urmand linkul acesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor