October 4, 2008     Florin Dumitrescu

Ce reprezinta “foaia de avere” intr-un extras de carte funciara?

Distribuie acest articol

“Foaia de avere” din extrasul de carte funciara precizeaza cu exactitate limitele proprietatii, precizand in partea stanga numarul cadastral sau topografic al imobilului, in partea centrala a extrasului o descriere a imobilului cu precizarea tipului (ex: casa, curte si gradina sau apartamentul nr…), a numarului de incaperi si anexe, a partilor comune, etc, iar in partea dreapta suprafata in metri patrati sau hectare. Descrierea imobilului se coroboreaza cu adresa acestuia, precizata in partea de sus stanga si localitatea inscrisa in partea de sus dreapta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
4 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan
Bogdan
12 Ani Acum

Foaia de avere se numeste acum “Descrierea imobilului” 🙂

taty
taty
7 Ani Acum

buna, am un teren mai exact curte si gradina in comuna…. dar nu stiu exact adresa. am CF cu nr. top al parcelei….intebarea ie cum pot sa aflu adresa?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor