August 5, 2008     admin

Despre

Distribuie acest articol

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate.

Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste.

Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare. Am creat aceasta revista, si sper sa creez o comunitate on-line, si sper sa creez un curent in viata reala, cu obiectivul declarat de a face ca lucrurile sa mearga in lumea asta ciudata si dificila a tranzactiilor imobiliare.

Sincer sper ca munca ambitioasa si creativitatea reala sa inlocuiasca speculatia insistenta si exploatarea grosolana in tranzactiile imobiliare si sa vad, cativa macar, proprietari multumiti si companii prospere in locul disperatilor tepuiti ai zilelor pe care le traim.

M-am nascut in Timisoara in ’74 si sunt de profesie jurist. Am terminat facultatea in ’99 si am lucrat o vreme la cateva societati de consultanta juridica si de afaceri. Apoi in 2002 am infiintat impreuna cu prietenul meu Mircea, firma de consultanta juridica si de afaceri Master Consulting. Hotarat sa imi continui destinul in varianta proprie am creat firma Dumitrescu & Asociatii in 2004. Firma de consultanta juridica si de afaceri se vrea o companie inovatoare si deschizatoare de drumuri pe piata pe care functioneaza. Intre timp m-am mai ocupat, din cand in cand, si de management corporativ ca reprezentant al AVAS, Fondul Proprietatea sau Oficiul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Timisoara.

Una din specializarile echipei pe care o conduc sunt tranzactiile imobiliare si aspectele juridice ale operatiunilor cu bunuri reale. Incercam sa educam oamenii, vreau sa spun, incercam sa consiliem clientii, pentru a oferi legalitatea si a intari increderea activitatilor imobiliare pe care le desfasoara. Nu stiu cat de mult reusim sa facem asta, dar eu cel putin, mi-am propus sa nu ma opresc niciodata.

In acest sens, aceasta revista trebuie privita ca un instrument pus la dispozitia comunitatii on-line de a invata impreuna si a construi laolalta concepte si proceduri pentru afacerile oneste si creative in dezvoltarea si promovarea imobiliara sau constructii. Rolul acestei reviste nu este de a aduce clienti companiei Dumitrescu & Asociatii, al carei proiect este, dupa cum nici pe acela de a furniza consiliere juridica gratuita celor care il citesc. Eu o vad mai degraba ca pe un manual de bune practici, interactiv si intr-o permanenta transformare. In acelasi timp, cu ajutorul celor care posteaza comentarii sau raporteaza o frauda imobiliara, vom crea o carta neagra a practicilor incorecte, imorale sau ilegale de afaceri imobiliare.

Pentru problemele de natura legala cu care va confruntati si care nu pot gasi rezolvarea in posturile, analizele si discutiile acestei reviste nu pregetati a discuta cu profesionistii nostri. Veti fi tratati ca oricare alt client si nu veti beneficia de reduceri. In schimb serviciile va vor multumi. Parol.

Puteti descarca colectia de insemnari din revista urmand linkul acesta.

Ma puteti contacta la florin.dumitrescu@dumitrescuasc.ro

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

Autor