July 19, 2009     admin

Fundatia

Distribuie acest articol

FundatiaIntalniti intr-o dupa-amiaza de duminica, subsemnatul Florin Dumitrescu, colega mea Agneta, Andrei, Radu si alti
cativa prieteni am hotarat sa dam formula juridica proiectului demarat acum aproape un an prin lansarea site-ului www.fraudaimobiliara.ro.

Vedem ca dupa 10 luni de la lansarea site-ului, avem 51 de posturi scrise de 4 autori, 45 de ponturi livrate in cyberspace pentru educarea consumatorului de imobiliare, 60 de comentarii postate de vizitatori, 4 contacte noi, multe telefoane primite si numeroase persoane care ne-au cerut sprijinul. Si intru-cat pozitiile prietenilor ne-au fost favorabile iar probleme foarte mari nu ne-am creat, zicem sa ii dam inainte.

Am hotarat deci sa constituim Fundatia Antifrauda Imobiliara, ca un organism menit sa sustina eforturile spre educarea mediului de afaceri local pentru siguranta tranzactiilor imobiliare si sa ofere sprijin concret celor pagubiti in astfel de operatiuni.

Anuntam astfel azi, constituirea Fundatiei Antifrauda Imobiliara si crearea unui buget alocat sprijinirii prin servicii de asistenta si reprezentare juridica a celor pagubiti. Deschidem larg portile tuturor celor care vor sa ni se alature.

Iar cei care ati vandut, cumparat sau vreti sa faceti acest lucru si credeti ca aveti nevoie de ajutorul nostru contactati-ne.

Serviciile pe care le facem pentru voi sunt de analiza si consultanta juridica si imobiliara in vederea bunei desfasurari a tranzactiei. Ele vor fi prestate de specialistii societatii Dumitrescu & Asociatii cu titlu “pro bono”. Va atragem insa atentia ca eventuale cheltuieli cu taxe judiciare, deplasari sau furnizarea de documente juridice se platesc. In considerarea statutului profesional vom garanta confidentialitatea discutilor purtate.

Ne puteti gasi pe [email protected]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor