May 13, 2015     Florin Dumitrescu

Imobiliare in Romania – desen pentru intelesul tuturor

Distribuie acest articol

infografic_fraudaimobiliara.roSocietatea Dumitrescu & Asociatii, detinatoarea revistei on-line fraudaimobiliara.ro a solicitat echipei conduse de Andrei Deheleanu realizarea unui infografic despre piata imobiliara romaneasca si structura imobiliara a Romaniei in prima jumatare a anului 2015.
Rezultatele analizei realizate de Andrei Deheleanu sunt surprinzatoare. Romania nu este nici pe departe atat de urbanizata pe cat credeam iar diferentele intre preturile imobilelor se mentin ridicate intre marile orase.
Va invitam sa “parcurgeti” infograficul alaturat si speram sa intelegeti ca mai sunt inca multe de facut in #celedouaromanii.

Asteptam comentariile dumneavoastra!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
2 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
Lenuta
Lenuta
8 Ani Acum

Buna ziua d-le Florin Dumitrescu, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta in problema tatalui meu care se afla in litigiu cu vecinii din spatele casei, care in anul 1975 au cumparat un imobil si suprafata de 800 mp de la o vanzatoare care avea un act de donatie de la parintii ei. Parintii vanzatoarei detineau suprafata de 1000mp asa cum reiese din registrul agricol. Intre proprietatea parintilor mei si vecinul din spatele casei ramane o suprafata de teren care nu este cuprinsa in acte. Vecinul din spatele casei stie de aceasta suprafata de 200mp si incearca in 2005 sa intre in posesia ei solicitand comisiei de fond funciar din cadrul primariei, dar fara succes. Isi face cf si inscrie o suprafata de teren mult mai mare atingand proprietatea tatalui meu, folosindu-se de o declaratie falsa data de tatal meu ca nu ar fi probleme. S-a demonstra prin expertiza grafologica, ca acea declaratie este falsa, iar parintii mei au castigat in instanta modificarea ordinului prefectului cara fusese modificat odata cu inscrierea in cf. Cu aceasta decizie parintii mei au reusit sa radieze din cf a lor suprafata de teren in plus. Nu se opresc aici si introduc actiune in instanta unde cer modificarea ordinului prefectului 286(sper sa mu gresesc)al tatalui meu si uzucapiune de lunga durata. Desi s-a demonstrat ca intre parinti mei si vecinii din spatele casei n-au existat relatii de buna vecinatate, ei fiind si violenti, iar pentru gardul despartitor sora mea a fost agresata de catre fiul acestora pentru care a facut 1 an de puscarie judecatorul nu a tinut cont. Mai mult judecatorul a venit la fata locului si a facut masuratori cu ruleta si nici nu l-a ascultat pe tatal meu, iar doi dintre expertii topografi au fost numiti de catre judecator parintii mei pierd desi au acte de proprietate si nu au renuntat niciodata la terenul din spatele casei 2mp. Acum parintii mei au drept de apel, va rog sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva? Multumesc

2
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor