October 16, 2008     Florin Dumitrescu

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism?

Distribuie acest articol

Pentru obtinerea certificatului de urbanism sunt necesare urmatoarele documente: cerere tip, completata de proprietarii tabulari ai imobilului, extras Carte Funciara care trebuie sa nu fie mai vechi de 30 de zile sau Certificat de Atestare a Dreptului de Proprietate Asupra Terenului.

In cazul in care constructiile existente pe amplasament nu sunt inscrise la cartea funciara se vor prezenta acte doveditoare a legalitatii constructiilor cum ar fi: autorizatie de construire si planse anexe sau alte schite vizate spre neschimbare emise de furnizorii de utilitati, memoriu tehnic justificativ si plan de situatie.

Trebuie mentionat faptul ca certificatul de urbanism nu tine loc de autorizatie de constructie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
1 Comment
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
LOCATARII DIN BARLAD
LOCATARII DIN BARLAD
15 Ani Acum

LOCATARII BLOCULUI C4, DIN BARLAD,STR.REPUBLICII,NR.284,SCARILE A SI B, SUNT SUPARATI CA S-AU DEMOLAT ILEGAL ZIDURI LA PARTERUL BLOCULUI FARA A AVEA APROBAREA LOR . RUGAM SA SE IA MASURI.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor