21.10.2008     Florin Dumitrescu

Ce este certificatul fiscal al unui imobil?

Distribuie acest articol

Certificatul fiscal este un document care atesta faptul ca proprietarul figureaza pe rolul administratiei financiare cu imobilul ce urmeaza a fi vandut, imobil pentru care impozitele sunt achitate la zi, nefiind urmarit pentru eventuale debite sau amenzi catre stat.

Actele necesare eliberarii acestui certificat fiscal sunt urmatoarele: cerere tip, act de identitate in original şi fotocopie.
Dupa caz puteti avea nevoie si de: certificat de moştenitor in original şi fotocopie, certificat de deces in original şi fotocopie, certificat de naştere in original şi fotocopie, certificat de casatorie in original si fotocopie.

Certificatul fiscal se elibereaza prin compartimentul Registratura al Directiei de Taxe si Impozite a primariei de care apartineti.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor