August 20, 2013     Florin Dumitrescu

Ce este publicitatea imobiliara?

Distribuie acest articol

Publicitatea imobiliara reprezinta totalitatea mijloacelor juridice prin care se aduce la cunostiinta tertilor situatia de drept si de fapt a unui imobil.

De-a lungul timpului, in tara noastra au functionat mai multe tipuri de sisteme de publicitate imobiliara care aveau la baza atat registrele de inscriptiune cat si cartile funciare.

In prezent activitatea de cadastru si publicitate imobiliara se afla in gestiunea Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara care se afla in subordinea  Ministerului Administratiei si Internelor si se realizeaza de catre birourile teritoriale de cadastru si publicitate imobiliara sub controlul Directiei de publicitate imobiliara anume infiintata in acest scop.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor