13.01.2012     Florin Dumitrescu

Ce sanctiuni exista in cazul neinlaturarii riscurilor seismice privind imobile?

Distribuie acest articol

Pentru constructiile expertizate tehnic si incadrate in clasa I de risc seismic prin raport de expertiza tehnica, proprietarii constructiilor sunt obligati sa procedeze la:

1 realizarea proiectarii lucrarilor de interventie de catre persoane fizice sau juridice autorizate si verificarea proiectelor de catre verificatori tehnici atestati, in termen de 2 ani de la data primirii notificarii incadrarii in clasa I de risc seismic a cladirii expertizate;

2 executia lucrarilor de interventie de catre persoane juridice autorizate care au responsabili tehnici cu executia atestati, inclusiv urmarirea, verificarea si receptia executiei lucrarilor de interventie prin diriginti de santier autorizati, in termen de 2 ani de la data finalizarii proiectului de consolidare.

Neefectuarea, in termenul prevazut, a expertizei tehnice si neinceprea lucrarilor de consolidare a cladirilor incadrate in clasa I de risc seismic se va sanctiona cu amenda de la 5.000 la 10.000 de lei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor