June 20, 2010     Florin Dumitrescu

Cine se scoala de dimineata…

Distribuie acest articol

Am pretentia ca sunt bine informat. Si cu toate acestea am fost putin surprins in momentul in care am citit articolul din ziar.

Am fost coleg de facultate cu Feri. De un lucru eram sigur atunci, stia sa iasa in evidenta. Venea la scoala doar la examene, intotdeauna imbracat in trening de marca, vorbea tare si se purta arogant cu toata lumea, inclusiv cu profesorii.

Si totusi aveam senzatia ca s-a trezit cu doua ore mai devreme decat mine. Conducea o masina de lux, fetele roiau in jurul lui si devenise cunoscut prin petrecerile pe care le organiza. Probabil ca pe atunci il invidiam.

Dupa o vreme a disparut si nu am mai auzit nimic de el.

Apoi la un moment dat, un prieten ce era director local al unui mare distribuitor de materiale de constructii se plangea ca Feri Kelemen i-a pagubit cu multi bani. A cumparat materiale de constructii si inainte de a le plati a inchis firma.

Iar acum citesc acest articol de ziar si ma gandesc ca nu este neaparat important sa te scoli de dimineata ci poate conteaza mai mult sa faci ceea ce trebuie…

Francisc Kelemen, asociatul din spatele bastanului Ionelas Carpaci a fost retinut

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara l-au dus astazi la audieri pe Francisc Kelemen, banuit ca ar fi capul retelei care a comis mai multe inselaciuni imobiliare. In acelasi dosar, a fost deja arestat bastanul Ionelas Carpaci, care, impreuna cu Kelemen a vandut ilegal terenuri ale Primariei Timisoara.

Cum spun batranii “minciuna are picioare scurte” puteti citi si E pur si muove…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor