April 9, 2009     Florin Dumitrescu

Dus cu pluta

Distribuie acest articol

Citesc in Ziua de Cluj despre suspendarea procesului lui Marius Leontiuc, cel care este acuzat de inselarea a peste o suta de persoane intr-o frauda imobiliara si imi amintesc de prietena mea Maria care a lucrat pentru omul asta cu mai mult timp in urma.

Odata mi-a povestit:

Marius al meu era complet dus cu pluta. Stai sa iti zic o faza.
Vine intr-o zi la birou, jubiland cu o hartie in mana. Ne-o arata bucuros si spune:
– Asta e discriminare clara, o sa ii dau in judecata. Cititi si voi.


Hartia in cauza era un document numit “Refuz” purtand semnatura lui Boc, a arhitectului sef al Clujului, cu timbru sec, cu tot ce trebuie si care spunea ca Marius Leontiuc nu primeste autorizatie de constructie datorita apartenentei sale la cultul luteran.
Si omul avea dreptate, era clar un abuz.
Si se pune si suna la presa, si cheama ziaristii si organizeaza conferinta de presa si face copie dupa document la toata lumea, si mai si ameninta ca da in judecata primaria Cluj daca nu primeste autorizatie de constructie.
Dupa o luna vine DNA-ul cu mandat de perchezitie la sediul firmei si in masina lui. Si ce crezi ca gasesc in masina lui? O servieta plina cu stampile, stampila cu timbru sec a primariei Cluj, stampila cu semnatura lui Boc, stampila cu semnatura arhitectului sef al orasului.
De ce e acuzat acum Marius, de fals, uz de fals si de astea. Dus cu pluta, nu crezi?

Dus cu pluta zic si eu, dar cum a putut un om ca asta, semidoct si lipsit de cel mai elementar bun-simt sa manipuleze si insele zeci de oameni. Poate vom afla vreodata.

despre acelasi personaj mai puteti citi si Poveste

Acest articol despre orasul Cluj a fost postat si pe TravelPod.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
1 Comment
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
serbu mihai marius
serbu mihai marius
14 Ani Acum

cineva vrea sa scape de datorii shi vrea sa preiau eu firma lui shi el imi cere sa fac intabularea la casa mea ca sa ce nu stiu sa vina fiscu sa mi-o ia cred are datorie la fisc shi la primarie 500.000 de milioane vechi shi vrea sa preiau eu firma lui shi imi da el 1000 de euro daca preiau eu firma lui asta vrea el

1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor