October 15, 2011     Florin Dumitrescu

Horotan, insula de sub vant

Distribuie acest articol

Dau o cautare dupa “imobiliare Timisoara” pe “goagal” intr-un research pentru un nou post si dau de Horotan Imobiliare pe primul loc. Imi amintesc ca am mai scris despre ei, laudativ la acel moment si ca am promis sa revin pentru comparatie. Deci am subiect de studiu…

Dar sunt dezamagit de data asta. Pornisera in forta cu un site interesant si un blog bine intretinut. Abordare interesanta in cenusiul pietei imobiliare locale.

Site-ul arata bine in continuare si se incarca cu oferte la vanzare si inchiriere. Blogul are articole noi. Dar agentul imobiliar este intotdeauna acelasi, ghiciti… Horotan. Nu gasesc o pagina de prezentare a firmei si nici un portofoliu. Nu tu harti sau elemente de interactivitate. Daca trec pe offline si ma concentrez putin constat ca orasul e plin de bannere ale lui Hitch & Mosher si cam atat, deci fara Horotan.

Se misca greu baietii… bugetul e subtire probabil si nici vant dinspre piata nu sufla prea tare. Ma astept sa abandoneze si ei…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
2 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
Sorin Horotan
12 Ani Acum

Ne cerem scuze tuturor celor care nu gasesc diverse chestiuni pe site si le garantam ca pana la sfarsitul anului lucrurile vor arata altfel.

In ce priveste bannerele prin oras, urmeaza si asta.

Cu abandonul e mai greu, nu se va intampla asa curand.

Multumim ca ne urmaresti evolutia.

Sorin
11 Ani Acum

Cata vreme reprezentare exclusiva nu va fi regula si nu exceptia, bannerele sunt o investitie in folosul proprietarului.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor