December 9, 2010     Florin Dumitrescu

Itele secolului XXI

Distribuie acest articol

Futurologii sustin ca secolul XXI este secolul creativitatii, caracterizat printr-o folosire mai intensa a emisferei cerebrale drepte si prin dorinta intensa a omului de a socializa cu persoane avand idealuri comune cu ale sale, ca aceasta reprezinta cea mai elaborata forma a activitatii umane, si ca prin realizarea acestui lucru specia umana a ajuns la forma sa completa de dezvoltare.

Zilele trecute am citit un articol in Curierul National care mi-a amintit de creativitate si de apartenenta la un grup cu valori comune, dar stiu si eu daca chestia asta chiar reprezinta forma superioara de dezvoltare umana…

Bancheri incurcati in itele fraudei imobiliare de un milion de euro

In dosar sunt cercetati si trei avocati si un arhivar-sef al Serviciului de Carte Funciara al sectorului 1

Membrii gruparii destructurate ieri, cautau imobile nelocuite si falsificau actele, pacalind astfel peste 10 persoane

Procurorii DIICOT, sprijiniti de ofiteri DGIPI au efectuat 47 de perchezitii imobiliare si au audiat 45 de persoane

Trei avocati din cadrul Baroului Bucuresti, printre care si Sever Teodorescu (cunoscut aparator al lumii interlope, trimis deja in judecata pentru trafic de influenta), precum si directorul unei sucursale a BCR, sunt cercetati, alaturi de un arhivar-sef de la Serviciul de Carte Funciara al sectorului 1 si alte 20 de persoane, pentru ca ar fi prejudiciat posibili investitori din domeniul imobiliar cu aproximativ 1 milion de euro.

Gruparea infractionala specializata in fraude imobiliare a fost destructurata ieri de procurorii si ofiterii DIICOT, in urma unei ample actiuni in cadrul careia au fost perchezitionate 47 de imobile (printre care si firme ale suspectilor), 45 de persoane au fost audiate si 22 retinute. Potrivit anchetatorilor, peste 10 persoane au fost prejudiciate cu sume cuprinse între 100.000 şi 400.000 euro, acestora prezentandu-li-se documente falsificate care “atestau” ca ar fi putut deveni proprietarii unor imobile parasite sau nelocuite din sectorul 1 al Capitalei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor