July 17, 2010     Florin Dumitrescu

Laudatio creativitatii

Distribuie acest articol

Anunturile imobiliare din ziar erau odinioara simbolul pietei centralizate. Daca vroiai sa cumperi sau sa vinzi o casa trebuia sa te deplasezi pana la sediul publicatiei, pentru ca acolo se intamplau lucrurile, acolo venea lumea care avea nevoie de ceva. Nu exista alt mijloc prin care potentialul cumparator se putea intalnii cu vanzatorul. Asta ca sa nu pomenim de agentiile imobiliare…

Apoi a aparut internetul si site-ul craigslist, al carui fondator, Craig Newmark, este privit ca responsabil pentru pierderile de miliarde de dolari inregistrate de industria publicistica. Ca sa nu pomenim de agentiile imobiliare…

Este total nedrept. El a creat doar un instrument care eficientizeaza piata, aducand miliardele in conturile celor care efectueaza tranzactiile. Daca nu ar fi facut-o Craig, cu siguranta ar fi facut-o altcineva.

Craigslist este doar o piata mai ieftina si mai eficienta.

Si intru-cat lucrurile bune merita a fi copiate a aparut si la noi , o platforma menita sa puna fata in fata prin intermediul internetului pe vanzator si cumparator. Iar afacerea se pare ca a facut toti banii.

La 2 iunile 2010 Sanoma Hearst a MagazinulDeCase.ro pentru …

Si la mai mare  🙂

Pentru ca lucrurile evolueaza… sau nu, cititi si Saituri gri.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor