04.04.2010     Florin Dumitrescu

Lui Google sau…

Distribuie acest articol

Vreau ca prin acest post sa multumesc celui mai bun agent imobiliar al tuturor timpurilor. Numele lui… Google.

Google ne permite sa scriem prietenilor despre casa pe care vrem sa o vindem.

Google este cel care citeste presa si anunturile imobiliare pentru noi si ne comunica cele mai relevante stiri pentru a obtine locuinta visurilor noastre.

El este cel care ne ofera informatii detaliate, necenzurate si din multiple surse despre dezvoltatorii imobiliari, producatorii de materiale de constructii sau creditele ipotecare cele mai avantajoase. El este cel care ne localizeaza cu o acuratete desavarsita imobilul pe care vrem sa il vindem prin serviciul Google Maps, ne permite sa il urmarim pe teren si vecinatati dupa cum ne arata si cele mai apropiate restaurante, statii de benzina sau magazine universale prin Google Earth. El este cel care ne lasa sa cercetam traficul urban si dispunerea cladirilor prin formidabilul Street View. Google ne starneste imaginatia construindu-ne tridimensional locuinta prin SketchUp.

Google ne permite sa multumim la bucurie sau sa acuzam atunci cand suntem intrigati sau furiosi. Da, Google.

Si toate astea le face gratuit. Cel mai bun agent imobilar al tuturor timpurilor este si altruist pe deasupra.

Vreau sa multumesc prin acest post lui Google, dar daca ma gandesc mai bine vreau sa va multumesc voua, lumii intregi. Voua celor care scrieti informatii relevante, detaliate si necenzurate despre dezvoltatorii imobiliari, producatorii de materiale de constructii sau creditele ipotecare cele mai avantajoase. Vreau sa va multumesc voua pentru continutul de internet pe care il creati, din ce in ce mai bun, din ce in ce mai util semenilor nostri, liber de orice prejudecati si peste toate gratuit.

Voua va multumesc dragii mei, voua, fara de care acest blog sau Google nu ar exista. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor