14.04.2012     Florin Dumitrescu

More Real Estate… moare de bine

Distribuie acest articol

Prima data am citit articole despre ei in avion… Timisoara-Bucuresti, normal. Sincer imi parea un cult al personalitatii balcanic in toata regula, fotografia mare, textul integral in limba engleza, atitudine superioara… ma simteam mic in avionul acela.  Am citit apoi alte articole la fel de pompoase, More Real Estate consiliaza imobiliar bancile, More Real Estate creaza un indice imobiliar… bai, da’ sunt tari. Dar nu am vazut in rarele mele drumuri la Bucuresti banere cu More Real Estate, nu am citit articole despre operatiuni punctuale de mare anvergura gestionate de ei, cum de?

More Real Estate este o agentie imobiliara mare, si asta fara doar si poate. Dar este o firma balcanica in toata regula si functioneaza ca atare. More Real Estate a fost o companie infiintata in 2006 si lichidata de asociati in 2009 dupa ce a avut pierderi de 2830 de lei si… 1 angajat. More functioneaza astazi sub numele legal de Noisis Real Estate SRL dupa ce si-a schimbat numele si a functionat in paralel sub alte entitati juridice dealungul timpului, din motive fiscale probabil, sper doar din motive fiscale. In afara de cultul personalitatii lui Ilias Papagiorgiadis nu mai stim nimic despre compania asta, despre felul in care functioneaza, activitatea concreta desfasurata, succesele inregistrate, etc.

In momentul de fata inregistreaza un usor demaraj spre… energie verde, fara rezultate remarcabile pana in prezent, de’ e criza in imobiliare. Opaca si schimbatoare… precum ii sade bine unui broker imobiliar din Balcani. Cultura e puternica doar…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
2 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
Anton chef
Anton chef
11 Ani Acum

asa e, buna observatie.

Ionut Comanici
Ionut Comanici
7 Ani Acum

Frumos articol. 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor