15.10.2011     Florin Dumitrescu

Ori la bal ori la spital

Distribuie acest articol

Nu prea imi place sa il citez. El e cel mai bogat dar nu cel mai reprezentativ pentru capitalism, poate doar pentru cel romanesc de tranzitie. Dar cu siguranta e cel mai plastic in exprimare.

Dealungul timpului a bagat-o cu femeia gonflabila vorbind despre politica sau florile de plastic cand zicea despre economie.

Acum e cu balul mascat… dar, din pacate are (din nou) dreptate.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a spus aseara la The Money Channel ca tranzactiile imobiliare nu sunt  echivalente cu garantiile luate in considerare de catre banci, iar cele care au expunere mare pe sectorul imobiliar sunt extrem de expuse riscurilor.

“Atata vreme cat acele active nu circula, nu se intampla tranzactii si nu produc la randul lor  o valoare cat de mica, si atata vreme cat spatiile neocupate in cladiri sunt de ordinul sutelor de mii de metri patrati numai in Bucuresti, puse in garantie cu valori acoperite de veniturile pe care le-ar fi putut produce, evident ne invartim intr-un bal mascat”, a spus Patriciu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor