September 30, 2008     Florin Dumitrescu

Pestele imputit la cap

Distribuie acest articol

pestiAm primit un newsletter de la Clubul Colectorilor Romani, o organizatie ce spune ca reuneste recuperatorii de debite din Romania. Aici vad o statistica a debitorilor interni pe regiuni si judete. Ca intotdeauna, Bucurestiul e in frunte cu 50% din debitele mobiliare si imobiliare de recuperat. Prahova ajunge la 25%, Constanta la 10% in special cu debite asupra imobilelor. Timisul e in urma Clujului si a Ilfovului si putin inaintea Iasului si a Dambovitei. Stam bine, avem putine datorii neplatite raportat la dezvoltarea economica a regiunii. Arad si Hunedoara sunt mult sub noi.

Ceea ce remarc este ca Bucuresti si zona invecinata Prahova, Ilfov, Dambovita, Teleorman, chiar Constanta, adica regiunea in care Bucurestiul face si drege, in care Bucurestiul isi pune amprenta economica si de filosofie a afacerilor, se acumuleaza peste 90% din datoriile neplatite din domeniul privat in Romania.

Tara asta sta prost cu capul.
Nu comentez, sper doar ca aici sa invatam de la altii sa facem afaceri sanatoase.

In afacerile internationale se remarca mari datornici in raport cu noi, China si Italia.

Aveti grija cui vindeti sau de unde cumparati. Obiceiurile de acasa se uita greu. Redactati sau cititi documentele cu grija si interesati-va in prealabil de partener.

pentru alte pareri critice puteti citi si Despre Mall priveste din urma cu manie .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
3 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
OpreAndrei
OpreAndrei
15 Ani Acum

La inceput au mers textele, da pe masuta ce trece timpul e din ce in ce mai prost.
I-ti mai dau o sansa, ma uit sapt. viitoare.

juristu' ilegalistu'
juristu' ilegalistu'
15 Ani Acum

mai schimbi mult titlul la asta?? ca era altul la inceput. asta-i atitudine de provicie ca aia din Bucuresti sunt cauza tuturor relelor. asa cum albanezii dau vina pe America ca e cauza tuturor relelor. poate va uitati si prin ograda voastra

Florin Dumitrescu
15 Ani Acum

Statistic vorbind si discutand exclusiv despre tepe, vreau sa spun debite nerecuperate, Bucuresti este capul rautatilor. Asta o spun chiar cei din Bucuresti cum sunt onorabilii “Colectori Romani”. Altfel, Bucuresti este un oras fantastic.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor