January 28, 2011     Florin Dumitrescu

Roz cu picatele

Distribuie acest articol

Roz cu picatele era imobiliarul romanesc prin 2008 si toata lumea implicata in afacerile imobiliare castiga bani fara sa aduca valoare adaugata si era convins cu aroganta ca epoca de aur nu se va sfarsi niciodata.

Cum stau lucrurile astazi? Roz cu picatele pur si simplu

Dupa 3 ani de criza, sectorul imobiliar poate fi caracterizat prin arierate de 1,2 mld. euro, insolvente, mall-uri abandonate si 30.000 de agenti imobiliari pe drumuri.

Preturile au ajuns la nivelul de acum 5 ani si continua sa scada, iar incercarea Guvernului de resuscitare prin Prima Casa a esuat.

Multe voci din piata imobiliara spun ca aceasta industrie s-a prabusit si ce anume ar putea confirma mai bine aceasta realitate decat cifrele.

Va recomand sa cititi si Roz fara picatele

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
1 Comment
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
realtor
12 Ani Acum

sincer imobiliarele merg si in timp de razboi, trebuie doar sa te adaptezi.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor