January 8, 2011     Florin Dumitrescu

Spaghetti Connection sau cand UE ia …

Distribuie acest articol

Daca credeati ca noi, romanii, suntem aparte si ca ne ocupam doar de fraude sau alte faradelegi, ei va inselati. Curtea Europeana de Conturi publica anual un raport relevant privind cele mai spectaculoase fraude cu fonduri europene.

Si iata cateva exemple:

Un dentist din orasul italian Cosenza a cerut bani UE pentru o afacere cu panouri solare – care nu a vazut niciodata lumina zilei. In schimb si-a cumparat un Ferrari Testarossa galben (in valoare de circa 200.000 euro), o masina de Formula 1 si alte 55 de alte masini de lux. Cazul dentistului a facut parte dintr-o schema de fraudare mult mai ampla, cifrata la aproximativ 80 milioane euro, in care patru companii au deturnat fonduri comunitare timp de patru ani.

Si sa tot ne minunam… cititi mai departe

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor