25.12.2010     Florin Dumitrescu

Spiritul Craciunului…

Distribuie acest articol

Eu constat ca mai sunt doua zile pana la craciun si poate ar fi cazul sa ma gandesc la prieteni, la cadouri, la liniste si muzica de colinde. Toate celelalte pot sa ramana in urma… macar pentru cateva zile.

Ei: d-nul Dumitrescu trebuie sa trimiteti mailul azi, nu se poate sa nu rezolvam anul asta… Florin, sunt in oras pana in 24 si ma astept sa rezolvi cu contractul ala pana atunci… Am gasit cateva inadvertente in documentele de achizitii, ia-ti laptopul si vino azi sa le terminam… Depuneti acum dosarul la Registrul Comertului, ma astept sa iasa actele in 1 ianuarie… Am sosit in tara special pentru problema asta, nici nu accept o amanare… De ce nu raspundeti la telefon, va astept la banca pentru a transforma contul intr-unul definitiv, se inchide… Nu ma gandeam ca ma abandonati acum, la jumatate de drum, eu nu mai pot veni maine si problema mea e urgenta… Pana la ce ora gasim un notar azi, maine pleaca asociatul din oras… Am venit neanuntat stiu, dar actele de succesiune lasate in octombrie ar trebui lamurite pana la urma, nu-i asa…

Eu, ei, cred ca se numeste spiritul craciunului… eu, ei suntem de pareri diferite, motiv pentru care ma enervez, normal. Ce mai este normal astazi?

Sarbatori linistite… sau cum va doriti sa fie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor