27.01.2013     Florin Dumitrescu

Tara tuturor posibilitatilor

Distribuie acest articol

Tara  tuturor posibilitatilorCititi declaratia de mai jos.

„Aceste fraude imobiliare nu doar ca scad valoarea proprietatilor, afecteaza institutiile financiare, sau afecteaza respectivele cartiere, ci si produc pierderi de venit la bugetul local si totodata pierderi de locuri de munca. Cei care fac astfel  de infractiuni pe spatele publicului sperand sa aibe beneficii personale trebuie sa se astepte sa fie pedepsiti aspru.”

Imi place atitudinea! Se pare ca autoritatile romane si-au schimbat atitudinea si arata o mult mai mare vointa a in a gestiona astfel de fapte.

Gresit! Aceasta declaratie vine din America si reprezinta vointa autoritatilor americane. Ea a fost exprimata la extradarea unui infractor gasit la 8.000 de km de locul unde a comis faptele, si anume in Romania. Este vorba, trist din nou, de un roman, Daniel Morar.

„Faptul ca Morar a fost arestat si extradat din Romania demonstreaza cat de serios privim aceste crime  savarsite in domeniul imobiliar” a declarat John S. Leonard, unul din avocatii acuzarii.

Fraudele de care Daniel Morar este acuzat se ridica la o valoare de 6,5 milioane de dolari, fiind vorba de 26 de proprietati. Daca este gasit vinovat acesta risca pana la cativa zeci de ani de inchisoare.

Am putea invata ceva de la ei, adica de la americani si nu de la unii dintre romanii emigrati acolo, ca sa fiu inteles!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
2 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
cris
11 Ani Acum

Din pacate, la autoritatile romane nu am vazut o astfel de atitudine decat eventual cand era vorba de protejarea unor interese politice, personale.
Cred ca fraudele imobiliare sunt mai putine in ultimii ani, dar asta datorita crizei, nu ca urmare a unei schimbari de atitudine a autoritatilor.

Angel
11 Ani Acum

In principal ar trebui sa sune bine „Tara tuturor Posiblitatilor” insa din pacate este vorba si de partea negativa, mai bine zis „Tara tuturor Hotilor” ca sa fiu mai exact si murdar de direct, insa as exagera daca as spune ca in alte tari nu se fura…
Ca romani s-au facut de rusine e una dar ca Romani sunt in top e alta…

Insa atunci cand vorbim de resurse, petrol, aur, ape minerale, zona geografica chiar sunt mandru sa spun ca tara noastra este locul tuturor posibilitatilor!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor