October 15, 2010     Florin Dumitrescu

Valoarea mea nu o are nimenea

Distribuie acest articol

Gata ma, am hotarat ma. Am hotarat sa imi vand cuibul de nebunii, palatul misto pe care l-am facut cu multi bistari pentru pitzipoanca mea, il vand si ma mut la vila. Si dau anunt:

Proprietar, vand sau inchiriez apartament 226 mp, central, in imobil istoric, vedere la bulevard, mansardabil pe baza de aprobare comisie patrimoniu existenta, teren 87 mp, 2 boxe si magazie in curte, 2 terase, casa scarii, liftul, electricul, instalatiile etc., au fost complet renovate. Apartamentul a fost efectiv daramat si reconstruit intr-o noua configuratie si componenta avand aspectul unui imens parter de vila creindu-se spatii mari si luminoase si aerisite. Astfel dispune de salon 80 mp cu dresing haine, bucatarie bar, 2 dormitoare 40 mp fiecare cu dresing haine, terasa, terasa exterioara, 2 bai, debara, sufragerie de 40 mp etc. Incalzirea proprie pe gaz turbo computerizata cu senzori automati pe fiecare din cele 16 calorifere, curent propriu trifazat si apa cu hidrofor propriu, instalatii tripluizolate cupru si materiale import, sisteme climatizare, video si antiefractie cu vizualizare internet peste tot. Geamuri si usi din lemn triplu stratific din Germania, duble si geam termopan. Usile si o parte din geamuri sunt cu bolta si toate sunt cu toc la grosimea zidului cu toc si pervaz. Salonul are pulturi elicoidale cu coloane pilon tras totul in putz granit si faiantat cu rafturi zidite, cascada, arteziene, podium cu 2 trepte cu deschidere floare de lotus si rigips petale nufar colorate natural cu marmorela si vopsele import, spatiu audio vizual, sufrageria cu semineu, cascada mare, lumini, caderi apa, podiumul pian cu 2 trepte piloni-coloane, butoiase soarele, cerul, siera cu perete piatra si spatiul floral si luminile “Las Vegas”, te duc intr-o lume naturala de vis dand o senzatie de liniste, dormitoarele cu cele 2 constelatii Lebedei si Deltei aduc un somn linistit, iar cei 2 cap de sfant te odihnesc. Totul este de vis si este real dar pretul este pe masura. Este unicat la nivel international. Rugam sa fim contactati numai de oameni cu bani si fara curiosi vizionari intru-cat nu este muzeu.Telefon…

… am glumit.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
1 Comment
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
10 Ani Acum

Poate cel mai original anunt imobiliar pe care l-am citit vreodata!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor