October 10, 2010     Florin Dumitrescu

BCR virtual

Distribuie acest articol

Am initiat o cautare pe internet dupa ceva stiri juridice imobiliare si am dat de portalul bcrimobiliare.ro “primul portal din Romania administrat de o banca” dupa cum pompos se prezinta. Site-ul prezinta oferte imobiliare, destul de numeroase de altfel, proiecte rezidentiale – adevarat ca doar in Bucuresti si informatii pertinente despre creditele ipotecare sau asigurarea locuintei.

Imi pare un proiect de marketing bunicel cu un continut relevant si cu toate ca nu functioneaza chiar perfect si se misca greoi este de apreciat efortul celor de la BCR. Fara sa fie inovator este cel putin aparte.

De altfel am observant pe cei de la BCR cum se misca bine si cu instrumentul “credite on-line” care sunt “aproape” credite on-line.

Dar ce imi place cel mai mult este ca BCR si-a deschis o sucursala in Second Life. Dupa cunostinta mea acesta este un proiect unic in mediul bancar romanesc si il salut. Aici “BCR iti sustine orice investitie imobiliara”.

Deci poate ca BCR este cea mai mare banca din Romania nu doar dupa valoarea activelor detinute ci si dupa prezenta pe internet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
3 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
Predrag Jivici
12 Ani Acum

Din pacate mie-mi da acelasi raspuns indiferent de ce optiune aleg, apartament, casa sau teren – “Regretam, nicio proprietate nu corespunde criteriilor de cautare introduse.”

Ma refer aici doar la judetul Timis.

Sorin
11 Ani Acum

Si in Prahova bcrimobiliare.ro are continut vid.
Una dintre cauze este si faptul ca banca impune agentiilor imobiliare conditii contractuale greu de acceptat (non financiare). Alta ar fi aceea ca “alimentarea” portalului cu oferte se face manual, neacceptandu-se feed-ul prin API.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor