09.07.2009     Florin Dumitrescu

Care este temeiul juridic pentru participarea la programul „Prima casa”?

Distribuie acest articol

Ordonanta de urgenta nr. 60/2009,privind unele masuri in vederea implementarii programului „Prima casa” a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 381 din 4 iunie 2009. Ordonanta prevede ca asupra imobilelor achizitionate in cadrul programului „Prima casa” bancile instituie si reinnoiesc in favoarea statului roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, un drept de ipoteca de rangul I pe toata durata contractului de creditare , cu interdictia de vanzare a locuintei pe o perioada de 5 ani.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
4 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
m1ha1
15 Ani Acum

si e frauda imobiliara ?

Becu'Economic
Becu'Economic
14 Ani Acum

Pai de ce e frauda imobiliara? care e diferenta fata de Legea 112? Inteleg ca e o lege imorala si cu obiect politic, da de ce e frauda? Interdictia de vanzare cui se aplica? proprietarului? pe 5 ani de la achitarea integrala a creditului sau cum?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor