January 14, 2012     Florin Dumitrescu

Ce este actul de dobandire al imobilului pe care il solicita notarul la incheierea unei tranzactii?

Distribuie acest articol

Actul de Dobandire al Imobilului atesta dreptul de proprietate asupra bunului imobiliar si poate fi: act de vanzare-cumparare, contract de construire, certificat de mostenitor, contract de donatie, contract de schimb, sentinta civila definitiva

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
4 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
ZAMFIR PETRUTA
ZAMFIR PETRUTA
11 Ani Acum

PROPRITARUL IMOBILULUI ,TATAL MEU, A DECEDAT IN URMA CU 7 ANI. MOSTENITORII LEGALI SUNT EU SI MAMA. EXISTA O MODALITATE DE A DECLARA SEDIU PFA ACEST IMOBIL(CONTRACT DE COMODAT, INCHIRIERE) DEOARECE NU AM FACUT SUCCESIUNEA SI NICI NU DISPUN FINANCIAR SA O FAC, DAR IMPOZITUL PE IMOBIL LA ADMINISTRATIA FINANCIARA E PLATIT . VA MULTUMESC!

Iulian Tasma
Iulian Tasma
11 Zile Acum

Cum pot afla numarul actului de dobandire al unui apartament, necesar in completarea Declaratie pentru stabilirea impozitului pe cladiri pf? Metionez ca am contractul de vanzare cumparare dar nu vad pe nicaieri mentionat acest numar al actului de dobandire.
Multumesc

4
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor