April 10, 2010     Florin Dumitrescu

Ce este extrasul de plan cadastral de carte funciara?

Distribuie acest articol

Sectiunea din planul cadastral de carte funciara, cu reprezentarea imobilului si a imobilelor vecine cu acesta, dimensiunile tuturor laturilor imobilului si mentiunea datei ultimei actualizari a bazei de date grafice cu privire la imobilul in cauza. Extrasul de plan cadastral se elibereaza in format analogic, la o scara convenabila, avand ca suport ortofotoplanul, pe care se vor reprezenta prin suprapunere imobilul in cauza, precum si cele vecine, daca acestea exista in baza de date. Extrasul de plan cadastral se elibereaza in mod obligatoriu de catre toate oficiile teritoriale unde este implementata aplicatia e-terra si optional de oficiile teritoriale care au baze de date si aplicatii informatice care le permit acest lucru.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
3 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
Zeicu Georgeta
12 Ani Acum

Buna ziua,
Dorim sa izolam blocul construit in 1940. Ne gasim in “zona protejata”. Am obtinut de la autoritati CERTIFICATUL DE URBANISM. Ca sa primim autorizatia necesara se specifica ca avem nevoie si de “Extras de Carte Funciara” si de “Extras de Plan Cadastral”. Va rugam mult sa ne indrumati de unde si cum putem sa le primim.
Blocul se afla pe B-dul Ferdinand nr. 41 si in anii 1978 – 1979 a fost consolidat de ICRAL-ul din zona.
Va multumim pentru raspuns.

Zeicu Georgeta
12 Ani Acum

Am pus intrebarea de mai sus intrucat nefiind cunoscatori in domeniu nestiind ce este e-terra, nu stim cum sa folosim corect si cat mai repede informatiile pe care le-am gasit si pentru care va multumim.
Daca ne-ati indruma si cum obtinem “extrasul de Carte Funciara”, v-am fi incantati si v-am multumi inca odata.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor