January 6, 2018     Florin Dumitrescu

Ce se intampla in situatia in care un imobil este amplasat partial in intravilanul si partial in extravilanul unei localitati?

Distribuie acest articol

Daca un imobil este traversat de limita de demarcare intre intravilanul si extravilanul unei localitati din cadrul unei unitati administrativ-teritoriale, acel imobil va fi despartit in doua imobile, pentru care se vor acorda numere cadastrale distincte, unul pentru portiunea din intravilan si altul pentru cea din extravilan.

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Florin DumitrescuIordana Leahu Recent comment authors
  Subscribe  
Noi Vechi Voturi
Anunta-ma cand
Iordana Leahu
Cititor
Iordana Leahu

Conf. ordin nr. 1171/2017, care modifică Ordinul anterior nr. 700/2014, articolul (legea nr. 7/1996 art. 2 alin (4), din ), la care faceti referire a fost abrogat: “Art. 120. – «abrogat» Art. 120. – a fost abrogat prin Anexă din 26/11/2015 la 01/01/2016. Dacă un imobil este traversat de limita de demarcare între intravilanul şi extravilanul unei localităti din cadrul unei unităti administrativ-teritoriale, acel imobil va fi despărtit în două imobile, pentru care se acordă numere cadastrale distincte, unul pentru portiunea din intravilan şi altul pentru cea din extravilan.” Daca imobilul (terenul), la prima inscriere in evidentele cadastrale, in 2017,… Citeste mai mult »

Iordana Leahu
Cititor
Iordana Leahu

Buna ziua, Tocmai am aflat (citind legislatia actualizata in 2017, dand telefoane unor firne de cadastru autorizate si, in final, chiar de la biroul de urbanism unde solicitasem certificat de urbanism) ca aceasta prevedere A FOST ABROGATA. Ar fi util sa verificati si sa actualizati si Dvs acest articol, pentru a nu induce in eroare si alti utilizatori ai acestui site, care detin teren traversat de limita de demarcare intre intravilanul si extravilanul localitatii. Multumim pentru informatii.

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

Autor