April 18, 2010     Florin Dumitrescu

Cu un Flower Residence nu se face primavara

Distribuie acest articol

Atunci cand prietena mea Mihaela mi-a cerut informatii despre un dezvoltator imobiliar, Epoks, nu credeam ca se va ajunge aici.

Noii proprietari ai imobilelor din Giroc m-au contactat. Cei care au fost pagubiti prin lucrari de finisaje de foarte proasta calitate si prin intarzieri nejustificate ale finalizarii acestor lucrari au hotarat sa mearga impreuna in justitie in rezolvarea diferendului lor.

Am vazut actele, extrasele de carte funciara si promisiunile de vanzare-cumparare si am inteles ca dezvoltatorul imobiliar a intarziat cu pana la 6 luni darea in folosinta a apartamentelor. Oamenii erau revoltati.

Mai apoi am fost pe teren si am vazut locatia, Flower Residence.

De la distanta am fost frapat de pozitia relativ izolata a imobilelor si de proasta calitate a finisajelor exterioare ale celor 2 blocuri. Mormane de gunoaie le inconjurau din trei parti.

Cand am intrat in imobil am observant gresia ieftina de la intrare si balustrazile din fier ruginit ce dau senzatia de material recuperabil. Pe casa scarilor nu exista lumina iar cateva fire neizolate se balansau la indemana copiilor. Liftul interior din materialele promotionale era un vis urat din intunericul haului care se casca dedesubt.

Am intrat apoi in apartamente.

Unul mai bun la inceput, refacut aproape in intregime de catre noii proprietari. Termopane ieftine, fire care ies prin pereti, prize nefunctionale, igrasie si infiltratii peste tot… sunt tineri, vor rezista.

Apoi altul, nelocuit inca. Balti in coltul incaperilor, caramizi dezgolite si stropite in pripa cu mortar, gips carton rupt, sau de fapt… doar carton rupt, faianta fara rosturi, izolatia exterioara imbibata cu apa, balustrada din acelasi fier din recuperari…

Cineva ma invita in apartamentul lui:

– Uitati, la mine au tencuit mai intai prizele, apoi au inceput sa sparga dupa ele si sa le dezgroape.

– Veniti pe balcon! spune un altul.

– Am fosa septica sub geam, acolo jos la temelia blocului. Cand am negociat cu ei era vorba de canalizarea de la oras. Acum fiecare are fosa septica sub balcon… si vine vara.

Urc sus la… penthouse.

La ultimul nivel sunt apartamente mai mari, despre care oamenii spun ca sunt pastrate pentru investitor si familia lui.

Eu ma indoiesc vazand dezastrul care domneste si acolo. In tavan a fost data o gaura pentru scurgerea apei de pe terasa intr-un butoi deja plin. Podeaua e denivelata evident iar balcoanele largi sunt placate cu aceiasi gresie ieftina si inconjurate de balustrada din fier reciclat.

Trist, sinistru, sec dar provocator pentru mine. Am hotarat sa preiau dosarul si sa incerc sa fac ceva pentru oamenii astia.

Tehnic vorbind, ma gandesc la o actiune de a face, si anume de a obliga constructorul sa finiseze imobilele sau sa dezdauneze pe noii proprietari cu valoarea lor. Si tot asa, la prima vedere s-au incalcat si normativele in constructii si ma indoiesc ca arhitectul si dirigintele de santier o sa mai doarma linistiti in perioada care urmeaza. Pentru ca e grav. Pur si simplu e grav si m-am saturat de tipul asta de a face afaceri. M-am saturat sa vad funduri ingropate in scaunele masinilor de lux ce privesc superior in nesimtire la cei din banii carora si-au cladit prosperitatea de lut in aceasta societate ce uita pe zi ce trece si in mod ireversibil bunul simt. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
29 Comments
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
locatar Flower Residence

Intradevar vine primavara si Flower Residence ramane in acelasi… stadiu!!

Sambata am ajuns si noi la apartament incarcati cu saci de glet si alte materiale de constructii, de scule si echipamente de lucru.. pentru a incepe lucrul la apartamentul la cheie (cum ni s-a promis) si inzestrati cu vointa si energie si speranta ca il vom termina noi si-l vom face cat mai locuibil!! Este mult de munca, pacat ca timpul si vremea nu ne ajuta sa-l terminam cat mai repede, ca sa ne putem muta in conditii de ,,casa la cheie,, fara pereti scorojiti, umezi, mucegai si igrasie…

Pacat c-au inceput din nou ploile.. si vom fi admiratorii fara replica, la raurile de apa pe peretii exteriori si interiori ai imobilului, a baltilor din apartamentele superioare, in care deja apar mormolocii (apa sta de o luna) si a stalacmitelor calcaroase formate de la apa infiltrata in anumite gauri de scurgere direct in … apartament!!

Cu foarte mult tupeu cei doi Varga au aparut sambata la imobile impreuna cu anumiti clienti, in scopul de a mai vinde ceva, pt ca mai au disponibile in jur de 12 apartamente!!
I-am prins si noi jos, mirare ca au stat cu noi la discutii si nu au fugit ca de obicei!.. totusi aceeasi problema si aceleasi promisiuni.. ca vor termina ca vor face parcare si hidroizolatie si vor trage utilitati… dar dupa aceste promisiuni deja invatate pe de rost de loctari, la sfarsit se mai dau de gol cum ca nu au bani sa termine!!…. In fine, cea mai mare problema pe care am luat-o la cunostinta de la Varga este urmatoarea: peste o saptamana vom ramane fara CURENT ELECTRIC (rog pe d-nul avocat sa ma sune sau sa-mi dea un bip cand vede, ca-l resun eu, nu deranjez la ora asta)… cel de la care trage curent are turneu sau campionat (terenul de tenis) si nu mai poate sa livreze, pt ca vor avea ei consum foarte mare… si locatarii deja mutati vor manca si vor sta la …. lumanare!!!… mare pacat de cei care au copii mici!!

Alta mare amenintare din partea Varga este urmatoarea: el anuleaza firma in maxim 5 zile prin avocat si transfera toate bunurile pe o alta firma a lui (cred ca e ilegal, cel putin imposibil sa obtina falimentul in 5 zile) asta in cazul in care vom continua cu procesul si nu vom face asociatie de locatari!!
….deci, fara s-o mai lungesc, vor sa facem asociatie de locatari, ca sa ne lege la curent electric prin asociatie, astfel incat el sa plateasca maxim un sfert din cat ar fi normal ca sa traga aceasta utilitate!!
La auzirea acestora, lumea a luat-o razna pur si simplu… mai ales cei cu copii care chiar sunt ca in pestera fara curent… nu va mai fi caldura deloc in apartamente, frigiderele se vor opri la fel ca orice alta activitate bazata pe curent (unii au boiler electric)… oricum daca vor oprii curentul electric, acest lucru ne va ajuta si mai mult la proces, asta in cazul in care nu vor inchide firma in 5 zile asa cum ne-au promis!! (dupa ce inchide firma s-ar putea sa dispara definitiv, sau nu… dar sa opreasca de tot finalizarea apartamentelor)
Noi inca nu suntem mutati, ne mai chinuim cum putem, dar planuiam sa ne mutam in maxim o saptamana… acum o s-o mai lungim cat putem asa, ca fara curent electric chiar nu ai ce sa faci acolo, si e foarte frig in apartamente, sambata erau 20 grade afara si in apartament erau vreo 12-13… peretii sunt umezi.. pastreaza un frig sinistru combinat cu umezeala!!!!

locatar Flower Residence

Am aflat de ce vor sa taie curentul!!!
Nu e pt ca cei cu terenul de tenis au campionate, a fost doar o ,,vrajeala,, din partea lor, ca lumea sa cedeze si sa faca asociatie de locatari (daca vom face acum asociatie de locatari, atunci toate aceste utilitati care trebuiesc racordate, vor cadea in bratele asociatie, asta vor ei sa faca)…. deci, curentul va fi TAIAT, pt simplul motiv ca nu au platit la ENEL…
In urma cu 2 luni au luat 120 de milioane lei vechi de la corpul A pt a plati curentul electric!!….. Acest curent electric nu a fost platit, ci si-au insusit ei banii, pt a merge in excursii si pt a baga benzina in BMW, si mertan…. ce mai, in scopuri proprii!!

Deci, ENEL este cel care va taia curentul la blocurile Epoks nu cel cu terenul de tenis, ca sa va convingeti singuri… ultimul dosar la judecatoria Timisoara este cel din partea Enel, prin somatie de plata catre Epoks!!

link: http://portal.just.ro/InstantaDosareLista.aspx?idInstitutie=325

locatar Flower Residence

pe portal.just.ro, unde scrie ,,parte,, a se trece epoks, pt a gasii toate procesele lor…. sunt in numar de 36, pana acum!!

rog a se modera in postul anterior!! multumesc!

locatar
locatar
13 Ani Acum

Cum am putea infiinta Asociatia de Locatari in corpul B astfel incat sa putem sa terminam noi, locatarii, izolatia la acoperis, canalizarea si racordul la apa si gaz si sa facem Epoksul sa plateasca lucrarile?
Cum am putea limita responsabilitatile firmei care nu a finalizat blocul de responsabilitatile Asociatiei? Banii si munca investite de noi in a ne finaliza apartamentele risca sa se piarda la urmatoarea ploaie.
Daca am reusi sa infiintam asa Asociatia, ar putea fi constructiv pentru noi, sa avem mai multa putere sa facem lucrurile mari pentru noi si sa ne recuperam banii.
Ma ingrijoreaza ca au atatea procese, mai ales dosarul depus de Enel si multele dosare de la furnizori, nu inteleg ce inseamna autorizarea intrarii in incaperi 🙁
Daca Epoks declara faliment, prin masa creditorilor in primul rand statul si aceste firme au intaietate la recuperare daune.
Singurul lucru interesant pentru Epoks acum sunt cele 12 apartamente pe care incearca sa le vanda. Si daca primesc cash, mi-e teama ca nu vor mai face chiar nimic.
Daca nu va mai fi curent, forajul de apa cum functioneaza? sunt afectati de asta si cei din corpul A? acolo cum de au facut Asociatia? ne-ar trebui specialisti pt toate intrebarile

locatar
locatar
13 Ani Acum

Va multumesc pentru lamuriri, am primit si documentele model.
Am vazut ca reglementarile in vigoare (legea 230/2007 privind functionarea asociatiilor de proprietari, Regulamentul-cadru al asociatiilor de proprietari, legea 114/1996 – legea locuintei) se potrivesc mai mult blocurilor vechi, cu fost proprietar statul. In cazul nostru ar trebui realizate SIMULTAN reglementarea responsabilitatii SI Asociatia de Locatari !
si cat mai repede, pana mai avem curent…

anonim
anonim
13 Ani Acum

Curentul pe care Epoks il are astazi nu este de la Enel ci de la individul cu terenurile. Cu Enelul nu mai au de mult curent caci nu l-au platit.

Este clar ca doresc ca proprietarii sa-si faca asociatii pentru ca sa isi realizeze singuri ceea ce mai au de facut. Ei nu mai vor sa puna nici apa, nici canalizare si nici curent. Pentru apa cersesc cateva mii de euro (in jur de 4 parca) de la proprietari. E greu sa crezi ca nu mai au bani cand umbla in masini luxoase. Exista un singur adevar, mint cu nerusinare si isi bat joc de oameni.

Parcarea pe care totusi vor sa o mai faca o fac doar pentru a mai putea vinde apartamentele nevandute, nu pentru ca le-ar pasa de proprietari.

Chiar daca nu e o tzeapa gen Radisson, totusi si-au batut joc de oameni si continua inca sa minta cu un tupeu incredibil, ba chiar fac pe victimele cum ca ei ar vrea sa ajute dar n-au bani. Problema este ca realitatea infirma toate spusele lor si pana si ei stiu asta!

anonim
anonim
13 Ani Acum

Au 2 blocuri neterminate si au inceput o noua constructie… dar ei nu au bani… Tot in zona intrarii in Giroc au sapat fundatia unei viitoare cladiri care probabil va functiona pe principiul ultimelor 2 blocuri ale lor: intarzieri, dezinteres fata de utilitatile imobilului, minciuni cat cuprinde… => teapa pentru posibili urmatori clienti…

locatar Flower Residence

au mutat deja casuta aia de lemn in care isi tin sculele pe noul teren unde va fi construit noul bloc… chestia e ca cei 2 Varga stau in spatele afacerii, dar cred ca construiesc sub alta firma, sub alta denumire, in spatele altcuiva… pt ca sub numele de Epoks, au slabe sanse sa vanda… cine trece des pe acolo, vede zilnic bmw-ul si mertanul visiniu amg-ul parcat in acel refugiu pt tiruri… deja au ingradit spatiul.. acum asteptam sa vedem canstructia ridicata si la rosu, dupa care banuiesc ca vor incepe sa vanda.. prin programul ,,prima casa 2,, in care statul aloca 75.000 euro!!
… in continuare in Flower Residence nu se face nimik, in timpul zilei…. e o liniste sinistra!!!!

locatar
locatar
13 Ani Acum

Am sa cred ca Epoks nu mai are bani cand o sa vina pe jos la bloc sau, si mai bine, o sa se mute intr-unul din apartamentele din corpul B, ca nu mai au nici masina, nici casa. Poate putina presiune (sesizari/reclamatii) nu ar strica nici la Primaria Giroc, Inspectoratul de Stat in Constructii, la toti cei care au aprobat asemenea santier/lucrari. Doar asa nu uita nici Epoks de cei care s-au mutat aici, cu presiune constanta! Singurul lor interes sunt apartamentele nevandute! Daca ar putea sa le vanda in liniste ar disparea tot “santierul”.

M
M
13 Ani Acum

Toti sunteti subiectivi si evaluati situatia din perspectiva oamenilor corecti si pagubiti. Ce interesant. Pe cei care se dau foarte foarte destepti, dar nu numai, ci chiar deontologi ii rog sa consulte un dictionar explicativ al limbii romane si poate vor observa ca acest cuvant pe care il folosesc in mod repetat nu se potriveste in acest context. Desigur este foarte usor sa te simti pacalit , sa faci pe victima si sa astepti sa aibe si altii impresia asta si sa ti se alature. Inca o data efectul turma a avut succes. Este in regula sa fiti nemultumiti, este ok sa va cereti dreptul, dar pana la a interveni in viata personala a dezvoltatorilor si a trage fel si fel de concluzii e cale lunga. Gesturile voastre arata ca v-ati pierdut intradevar ratiunea si ca acum sunteti ghidati doar de o furie animalica. Va doresc o zi buna !

@M
@M
13 Ani Acum

“Draga” Manuela,
Ar fi mai productiv daca ti-ai ocupa timpul rezolvand problemele pe care le-ati creat, in locul unor replici puerile pe Internet folosind cuvinte pe care nu le intelegi. “Perspectiva” la care faci referire, aceea de oameni corecti si pagubiti, este una adevarata…suntem oameni corecti care isi castiga traiul zilnic muncind de dimineata pana seara…si care nu privesc lumea cu indiferenta si dispret de la volanul masinilor de lux…si da, suntem pagubiti…suntem victimele fraudei voastre imobiliare.

Imi doresc si eu o zi buna,
Un “norocos” locatar Epoks Flower Residence lipsit de gaz, apa curenta, canalizare, avand curent de santier si plin de datorii bancare.

Andrei - omu "corect si pagubit"
Andrei - omu "corect si pagubit"
13 Ani Acum

Citez: “Toti sunteti subiectivi si evaluati situatia din perspectiva oamenilor corecti si pagubiti. Ce interesant. Pe cei care se dau foarte foarte destepti, dar nu numai, ci chiar deontologi ii rog sa consulte un dictionar explicativ al limbii romane si poate vor observa ca acest cuvant pe care il folosesc in mod repetat nu se potriveste in acest context.”

… draga M (Manuela Varga – mai bine iti treceai numele intreg) noi nu suntem nici destepti si nici dentologi… dar ce ai scris mai sus nu are nici o logica… ori tu te refereai la cuvantul “TEAPA”… e si ca o chestie pt tine, acest cuvant chiar are o logica in toata afacerea voastra!!!
Intradevar ati vandut apartamentele unor oameni corecti, care au platit la timp pt. a se bucura de o noua casa… subiectivi, i-ati facut voi sa devina… pagubiti, n-are rost sa mai spun, ca se subintelege deja!!
Nu va fie teama, nu va atacat nimeni pana acum, si nici n-o sa va atace… aceste consecinte sunt ceea ce voi v-ati facut cu mana voastra!!!… inca aveti interesul sa scoateti profit din orice bisnita, in loc sa terminati blocul la oameni!!

Deci pentru cine mai citeste blogul. M inseamna Manuela Varga… sunt convins de asta!!

Mo
Mo
13 Ani Acum

Daca, intr-adevar, M. inseamna Manuela Varga si comentariul sub aceasta semnatura este al Dumneaei, toti “pagubitii” trebuie sa intram, categoric, in panica. Sunt cetateni care au platit integral apartamentul de la inceputul anului 2008, trebuiau sa se mute in decembrie 2008, dar nici acum nu este finalizat. Daca Dumnealor considera normala aceasta situatie, inseamna ca nu sunt escroci, ci oligofreni (a se cauta termenul in dictionar!). Daca pe un escroc il duci in fata instantei si ai sansa sa iti recuperezi paguba prin executare silita sau macar sa ai “satisfactia” ca ai scapat lumea de un escroc, trimitandu-l dupa gratii, ce te faci cu un oligofren? Vinovatul principal esti TU, cel care ai dat mii de euro pe mana unor cretini, care i-au gestionat pagubos. Dar raman la convingerea ca gestionarea a fost frauduloasa, in folosul Dumnealor. Si atunci ce ne facem? Banii dati au fost obtinuti de noi cu truda multa. Consider anormala “toleranta” noastra intru mila crestina. In cazul acesta, cred ca numai justitia va da verdictul. Si Dumnezeu!!! Poate ca mai au ceva sfant in vreun colt ascuns al viscerelor si vor realiza cat rau au adus unor oameni nevinovati,care traiesc, inca, angoasa ca banii obtinuti de ei intr-o viata de om au fost dati pe mana unor iresponsabili. Chiar cei doi Varga nu realizeaza acest lucru??? Inseamna ca sunt pierduti. Astfel de indivizi nu prea sfarsesc bine!!! Sanatate sa ne dea Dumnezeu si dreptate!

nemes
nemes
13 Ani Acum

flavius spunea…
Ai dreptate, Mo! Si un bun prieten al meu are mari probleme cu acesti dezvoltatori. Stiu ca parintii lui au dat banii in martie 2008. Prietenul meu trebuia sa se mute in decembrie 2008. In studentie am stat amandoi in camera si-mi promisese ca ma va lua cu el in apartamentul lui. Numai ca eu, intre timp, mi-am cumparat garsoniera cu jumatate din pretul pe care l-a dat el acestor tepari ordinari. Poate nu o sa va vina sa credeti, dar prietenul meu sta tot cu chirie, pentru ca ordinarii in cauza nu i-au finalizat apartamentul. L-am vazut! Zugraveala praf! Fara usi, fara centrala, fara calorifere, fara chiuvete, fara apa, gaz etc. Eu, sa fiu in locul lui, procedam cum spune un blogger: taiat, pus sare, dat in cap, dat foc, agresat familie, ca sa vada si el ce inseamna nemernicia. Cred ca, in sfarsit, rudele prietenului meu, care sunt persoane de inalta clasa in acest oras, au demarat o actiune mai ampla, legala, care sa aiba si sorti de reusita,fiindca, dupa cum imi spunea amicul meu, asa-zisul dezvoltator nu are niciun respect fata de lege, sau fata de oamenii legii, despre care spune (citez, dar scuze!!!:”Ma pis pe ei!”.) Ar fi bine sa ia si el legatura cu voi. Si eu sunt convins ca acesti Varga isi bat joc de voi. M-as bucura sa va rezolvati cu totii problemele in care va zbateti si sa ne intalnim intr-o flower rezidence de vis, nu una de cosmar. Iar pe Varga asta tavaliti-l bine prin arena tribunalului, prin praful propriei lor ticalosii, ca sa-i vina mintea la cap. Eu n-am sa inteleg sub nicio forma cum, dupa cum ziceti voi, umbla sa mai vanda apartamente, cand apartamentul prietenului, desi le-a dat banii de atata timp, nu este terminat. Cu banii lui probabil au finalizat altele, ca sa le iasa banu’ de la alti fraieri. Doamne, ce le-as mai da eu la mir, ca sa stie ce inseamna o tranzactie incheiata. Daca va incalzeste cu ceva, sa stiti ca sunt de partea voastra. Pacat de oamenii de treaba, cu multa cultura, care se lasa terfeliti de niste mucosi si inculti ca Varga!

anonim
anonim
13 Ani Acum

M, “furia animalica” pe care tu o vezi este datorata minciunilor continue si fara nici o urma de bun simt pe care cei de la Epoks le afiseaza. Eu sunt pur si simplu consternat de capacitatea de a mintii in continuare fara nici o jena si dupa atatea si atatea gogonate. Judeca si tu, ce rost are sa minti cand stii ca nu te poti tine de o promisiune? Minti doar ca sa iti bati joc de om? Chiar asa de prosti ii credeti pe oameni incat nu va dati seama ca si ei sesizeaza minciuna? Traiti cumva pe o alta lume? Ajuta-ma te rog sa inteleg….
E drept ca Epoks nu a fugit cu banii dar ceea ce a facut si continua sa faca este sub orice critica astfel ca oamenii chiar sunt pagubiti. O zi buna si tie!

radu
radu
13 Ani Acum

Nu avem zile bune deloc! Cat cinism poate sa aiba fatuca asta, ca sa ureze “O zi buna! “unor oameni care se lupta zilnic cu noroiul, cu minciunile lor, cu incertitudinea , cu creditele de la banci……. cu mediul insalubru din Paradisul Rezidential pe care ni l-au promis si pentru care ne-au luat saci de euro……. Fac excursii? Orgii? Traiesc in vile? Au masini scumpe? Ha-ha-ha! Noi suntem vinovatii principali. Noi le alimentam burtile pline. Noi le facem traiul opulent. Noi, cu prostia si cu naivitatea noastra. E legea junglei? Ar trebui sa ne conformam si noi acestui stil de existenta socio-politica…..Ce dracu (Doamne iarta-ma!) nu ne putem noi aduna si sa-i facem viata un iad, asa cum ne-o fac ei? Dar se pare ca ar mai fi sperante pentru un act justitiar normal. Se pare ca s-au deschis niste brese. Tine-ne la curent, Flavius! Imi merge la suflet ce ai scris pe Blogul lui Emy:mai 2010, 04:10
………………………………………………………………………
“Pot sa-ti dau o veste buna. Stiu din sursa sigura ca, de ieri, sunt in atentia Politiei, cu temei legal. Sustragere repetata de la somatii civile. Una de la Comisariatul Judetean de Protectie a Consumatorilor, alta de la Inspectoratul de Stat in Constructii Timis. In primul rand, trebuie sa-si lamureasca domiciliul. Pentru ca sunt cateva inadvertente in documentele lor cu care au incheiat contracte. Se urmareste, apoi, punerea sub sechestru a tuturor bunurilor, blocarea tuturor conturilor pe care le au (daca le au!) pana la solutionarea problemelor generate. Stii de ce au tupeu? Pentru ca au la mana cativa trepadusi de pe ici, pe colo, prin “babacu”. Dar romanu’ are o vorba: “Si dracu are ceva mai presus de el: tamaia si crucea sfintita”. Voi da adresa de mail rudelor prietenului meu. Din pacate, el este plecat in interes de serviciu. Stiu ca si azi a fost chemata o comisie acolo. Dar ghici! Cheile apartamentului nu erau de gasit! Nici Varga! Nici macar la locatiile pe care si le-a trecut pe diferite documente incheiate.
Sa ramai pe pozitii! Stiu ca unchiul amicului meu este profesor universitar chiar la Facultatea de Constructii si prodecan. L-am avut profesor. Dumnealui sigur o sa va ajute. Important este ca Blogul tau ii ajuta pe multi tineri, care doresc sa-si caute locuinta, pentru ca, vazand ce ati patit voi, sunt mai atenti cu gainari de genul lui Varga si cer mai multa protectie, inclusiv extras de cont, ca sa demonstreze ca are fondul necesar finalizarii lucrarilor stipulate in clauzele contractelor. Foarte multe articole ale Legii Constructiilor le-a incalcat acest macelar de destine. El nu are sigur dovada legala ca a facut receptii partiale sau finale, pe apartamente, cu semnaturile tuturor celor implicati: investitor, arhitect, executant, cumparator. Din primele cercetari, s-a descoperit ca nu au respectat nici proiectul initial, pe care au facut calculele costului pe apartamente. Nu se respecta articolul privind asigurarea igienei locatarilor(numai din cate am vazut si eu ca inginer constructor, la o singura vizita la sfarsitul lui aprilie). Sunt convins ca gainarul asta al vostru va fi pus cu gatul pe butuc! Hai, sanatate! Si sperante. ”
BRAVA PENTRU FINALUL PROMITATOR!

pentru D-na Manuela
pentru D-na Manuela
13 Ani Acum

sti-ti ceva domni locatari, de ce nu-i prinde-ti oadata asa la un colt pe acesti excroci Varga si dati-le o mama de bataie cum se zice sa le sara fulgii, dar nu fulgii sa le sara euroii din ei, ca pe toti vau pacalit. Sti-ti cum cum e vorba aia fa-ti singur dreptate mai ales in Romania tara tuturor posibilitatilor. Dragi locatari luati treaba in miinile voastre si nu-i mai ascultati pe aia cu promisiunile lor, cu o floare nu se face primavara mai ales acei Varga nu vor aduce primavara pe strada voastra. D-zeu ie sus si-i va pedepsii pentru bataia de joc a atitor persoane.

andrei - proprietar apartament
andrei - proprietar apartament
13 Ani Acum

uitati ce fac cei de la Epoks…. este inadmisibil asa ceva!
cu cat tupeu isi bat joc de oameni!
http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Teparii_imobiliari_de_la_Epoks-implicati_intr-un_nou_scandal_cu_apartamente_0_277772614.html

Borsos Arpad
Borsos Arpad
13 Ani Acum

Buna seara! Ma numesc Borsos Arpad locuitor si proprietar al unui apartament in blocurile Epoks din Giroc si vreau sa va rog sa scoateti intreaga reclama si publicitate negativa despre Epoks ce ati publicat cu luni in urma intrucat a fost vorba ca ne veti ajuta dar nu sa intamplat asa. Nu va mai sta din punctul meu de vedere in postura sa publicati despre ei vreo publicitate negativa s-au asa ceva intrucat si dumneavoastra ne-ati lasat balta! Sunteti la fel ca si ei. Macar nu ne abureati atata timp dupa care sa ne comunicati ca nu va mai interesaza cazul! Cumparatori la apartamente sunt zilnic dar din cauza publicitatilor negative nu se baga! Inca odata va spun vreau sa dispara toate anunturile publicate de dumneavoastra depre Epoks si noi intrucat nu va mai sta in postura si cazul nu va mai apartine!

alin
alin
13 Ani Acum

Are dreptate unguru, eu din cauza acestui site m-am razgandit si nu am mai cumparat, iar din cate am inteles cu banii de la mine termina blocul …

anonim D
anonim D
13 Ani Acum

Am urmarit tot ce s-a intamplat cu clientii Epoks si pot spune clar ca reclama negativa va ajuta sa nu pierdeti si ceea ce inca aveti. Este foarte bine si indicat ca Epoksul sa nu-si mai vanda apartamente si dvs impreuna cu avocatul dvs. sa incercati sa puneti sechestru pe cele cateva apartamente care au mai ramas nevandute.
E foarte clar, indiferent de ce va propun patronii Epoksului, odata vandute apartamentele, ei isi vor falimenta firma si nu veti mai primi nici macar ce puteti avea in conditiile date. Nu mai visati. Dvs nu puteti avea nici un control asupra banilor castigati in urma vanzarilor. Ei ii vor folosi asa cum isi doresc, insa in nici un caz la canalizare sau altele de genul acesta.
Trebuie doar sa luati problema in maini, facand toti un front comun si astfel puteti prelua chiar dvs afacerea. Si odata preluata, veti vedea ca veti reusi dvs sa vindeti usor pt ca atunci se schimba toti parametri. Cineva trebuie sa duca acest proiect la capat. Voi o veti face…, insa depinde de voi daca pe pe cont propriu sau pe banii Epoksului. Incercati sa va notati pe cf-urile ramase nevandute, ele sunt singura voastra garantie ca veti avea intr-o zi curent, canalizare, etc. In ei nu mai puteti avea incredere. Voi habar n-aveti ca Epoksul incaseaza lunar bani, plangandu-se ca nu au… Sunteti mult prea naivi. Ar trebui sa nu mai aveti nici o legatura cu patronii, nici o discutie cu ei. Va manipuleaza cum doresc ei.
Si mare atentie la avocat…, patronii Epoks au destui bani să va mituiasca avocatul. Doar daca va uniti veti putea castiga. Succes!

anonim
anonim
13 Ani Acum

Nu cred ca este vorba de publicitate negativa ci reprezinta adevarul.
Faptul ca noi suntem pagubiti nu inseamna ca trebuie sa tacem ca si altii sa fie pagubiti. Orice om si-ar dori sa cunoasca aceste lucruri inainte de a-si cumpara un apartament.
Cat priveste impresia ca cei de la Epoks vor termina blocurile daca se mai vand restul de apartamente este o alta minciuna cu care ei reusesc sa abureasca oamenii.
Faptul ca am fost naivi poate ca nu are o scuza prea credibila dar se mai intampla. Faptul ca inca continuam sa fim naivi si nu ne dam seama ca Epoks minte cu nerusinare deja nu mai are scuze!
Patronii Epoks au bani, se vede din stilul de viata pe care il duc (masini luxoase si concedii nenumarate). Faptul ca nu prea mai vor sa termine este pentru ca ne pot fraierii iar noi nu putem face mare lucru. Ritmul in care Epoks mai face ceva pentru blocuri este doar asa ca sa nu credem ca ne-au uitat de tot. Ei bine, nu ne-au uitat ci ne mint si ne fura!

anonim
anonim
13 Ani Acum

Ce se mai aude despre acesti indivizi?
Nu au mai facut nimic la blocuri din ce au promis. E din ce in ce mai clar ca sunt niste excroci fara scrupule. Chiar scapa asa fara nimic??….

Elena
Elena
6 Ani Acum

Bun articol, interesante puncte de vedere si bine argumentat.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor