18.10.2009     Florin Dumitrescu

Dupa 20 de ani

Distribuie acest articol

In timpul unui drum la Bucuresti, s-a intamplat sa trec prin dreptul Bibliotecii Nationale. Mai exact prin dreptul “noi” constructii care trebuia sa gazduiasca sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei. Pe Splaiul Unirii, in mijlocul Bucurestiului, de peste 19 ani zace abandonat un imens  santier de constructii. Pe un indicator ce pare nou e consemnat: Santier in lucru, Biblioteca Nationala a Romaniei, data inceperii lucrarilor 18.03.2009, durata lucrarilor 30 de luni. Nu vad vreun muncitor si nici nu constat agitatia atat de obisnuita pentru un santier de constructii. Pot sa pun pariu cu oricine ca durata lucrarilor va fi lunga, nesperat de lunga. Calea spre educatie e lunga la acest popor, nesperat de lunga. Noroiul si buruienile inving pentru inca o generatie. Se va cladi mai incolo. Candva.

Pe imprejmuirea care inconjoara imensul santier vad lipite cateva afise: Mincinosul – in premiera absoluta si Toamna Manelelor cu Marius Babanu. Pana la urma de ce am avea nevoie de o Bibloteca Nationala.

Putin mai jos, in negru si alb, un alt afis: 1989-2009 Degeaba. Si pana la urma au dreptate.

Succesuri si voua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
guest
1 Comment
Vechi
Noi Voturi
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Revista Ta de Educatie in Imobiliare si Constructii


Autor

Florin Dumitrescu Linked In

Eu sunt Florin Dumitrescu si cred ca am o mare doza de naivitate si idealism. Idealism si naivitate. Desi pare o prezentare tinuta la Asociatia Idealistilor Anonimi, de fapt nu e decat o justificare, poate neverosimila a crearii acestei reviste. Da. Am creat aceasta revista in speranta naiva de a indrepta lucrurile (care trebuie sa recunoastem, nu merg foarte bine) in afacerile imobiliare.

Cere sfatul nostru

    Autor